В събота получих поръчаната от магазина мешка 24 мм и бързам да й направя ревю:
Верижката беше поръчана за часовник Junghans. Оригинално часовника идва с кожена каишка, но поради факта, че много се потя, бързо беше сменена със силиконова. За съжаление се оказа, че силиконовите много ми дразнят ръката и се получава зачервяване. Металните верижки с тоя размер, обаче се оказаха или неподходящи или нмого скъпи, а производителя на часовника не предлага метални за този модел.
И така до момента в който видях тази в магазина. До момента на поставянето й на часовника изпитвах някави съмнения, че няма да е подходяща, но веднага след това всички съмнения изчезнаха - верижката пасна идеално. Единствения недостатък е, че финиша й е огледален, а часовника е матов. Това разбира се може да се оправи, но мен не ме дразни и в този вид. Трябва да отбележа, че верижката се носи много удобно и почти не "скубе".
И понеже ви знам к'ви сте мазовири и ще почнете да питате за часовника съм го наснимал и него. Постарал съм се да го снимам от всички ъгли даже и през нощта, че и как стои на въз малката ми ръчичка. Часовнкът е с размер 42 мм (без коронката). Следват снимки. Дано Ви харесат.
П.П. Очаквам Сейкоша сан да каже къде, кога и с какъв фотоапарат са правени снимките.