Какво значи това? Масовка някаква? Точно фактът, че не може да се намери като модел, го е накарало да си помисли, може да го продаде за сума ти париPavlin написа:Нищо специално в този часовник, дори няма модел..
Бе и аз я направих на Унитас машината но нали не съм от разбирачите на Омега си премълчахSeikosha написа:Върбанчо наш, в грешка си,абе те някои много си приличатКойто си показал е за ръчен часовник с ден и дата с централна секундна и е произведен както пише през 1948г , а този на Ковача е произведен от 1935-39г.,трябва да еи малко по-голям,поне 30мм. Малко странна машина за Омега,по-скоро мисля ,че е някаква доработка на Унитас,те имат модели с такива обърнати колела а и Омега са използвали доста базисни машини на Унитас за свои,така ,че нищо чудно.
И аз си помислих за подобен вариант,машината от 1937г.,а видимо е около 50г. като дизайн.Омега с такъв арт деко цифер съм виждал подобен,а и такава каса но е също доста модерна.kapkan написа:Бе и аз я направих на Унитас машината но нали не съм от разбирачите на Омега си премълчахSeikosha написа:Върбанчо наш, в грешка си,абе те някои много си приличатКойто си показал е за ръчен часовник с ден и дата с централна секундна и е произведен както пише през 1948г , а този на Ковача е произведен от 1935-39г.,трябва да еи малко по-голям,поне 30мм. Малко странна машина за Омега,по-скоро мисля ,че е някаква доработка на Унитас,те имат модели с такива обърнати колела а и Омега са използвали доста базисни машини на Унитас за свои,така ,че нищо чудно.
а може ли да е стара "реплика" виждал съм и имам такива?
Де ги намери? Прати някой линк!Seikosha написа:Вземам си думите назад
Върбане, не е в мен, забравих да го измеря. А и да го бях разчекнал вечеvarban написа:Е ти поне да беше измерил някой размер - диаметър на цифера и на машината.