Страницата на sheretudis
Re: Страницата на sheretudis
Имплозирам се в собствената си черна дупка.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Специалист
- Reactions:
Виж ся Хубаво е да имплозираш в разни дупки но не в собствената а в тази на комшийката ти от третия етаж намираща се на педя на юг от пъпа и Ако там си се разшетал и затова си траеш те разбирам с полслово както се казва Ти чете ли сабаалрем братушките какво са изобретили Брях брях пустите му руснаци направили двойна тоалетна с едно казанче и с едно руло хартия http://dnes.dir.bg/news/rusia-olimpiada ... 94950?nt=4" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Специалист
- Reactions:
Еееее,страхотно е Ревюто стар дяволе,ти го прецапа още преди да ме накараш да разтягам локуми за марката,щот си знаел спаружена сливо накисната в червено вино,какво купуваш.
Направо го засилвай към Черното море и ката седмица ще папкаш спагети ала Сейкошини
И кво му има на джама бе сакатлък? с тези дебели пръсти,не мож ли го вкара? Или ще кажеш.че туй не е да опипваш нещо абаносово черно с тях
И хроното бияч
от края на 40-те е. Ква му е вътре чарколящината?
Направо го засилвай към Черното море и ката седмица ще папкаш спагети ала Сейкошини

И кво му има на джама бе сакатлък? с тези дебели пръсти,не мож ли го вкара? Или ще кажеш.че туй не е да опипваш нещо абаносово черно с тях

И хроното бияч

-
- Специалист
- Reactions:
Ландерон 48 е Ганю Само че го пише вътре под циферблата а равюто е със слюда а аз са пенкам да му натаманя плексиглас Проблема е един, че е тънък в улея в който трябва да го нагнездя и друг че е доста плосък джама иначе не се затваря кришката Пиля на ръка и си е труд който ненавиждам Верно е че го прецапах преди да търся инфо от теб , елинския нос никога не ме подвежда ,за далаверка се осланям изцяло на него Като го гушнах пък нищо не ми пречи и малко история да четна на готово и без туй си айляк по цял ден ,пък и повишавам неимоверно значимостта ти във форума Издигам те в очите на слепите и странични като нищо ще те помислят за експерт А и така леко снасяш информацията че всичко ми се запечатва като на кинолента Ти поне си в час със мотото на живота ми ---ако имаш да вършиш нещо -впрегни друг да го свърши----
Виж бе дъртьо,Маришка мерлузо
излезе,че и аз съм имал ревю томен бе
ама кой да гледа из кутиите. Моят е по-долна категория,сребърен (е,задният капак) Много джиджана машина,кат нова ,баланса голям и е срязан обаче на едно место
Навих го и аха ,аха да тръгне *ше пада къпане) ,но след няколко ръчнио задвижвания на манивелата,като отпердаши,като луд съ върти,явно ще е нещото,дет ще разглобя измия и смажа. С по-рядкото му фирмено лого е, на ръка държаща саат или медальон и на китката кацнало G.T. после се сетих по капака,че съм го идентифицирал преди време,значи сребро 800 проба емблемата в ляво е на птица глухар,каквато слагат суиците след 1882г на сребърните си дермени,а горната щампа на корона и полумесец е емблема на Германската империя,което автоматично значи както пише в дебелите книги,че е швейцарски часовник произведен за пазара в Германия и както казва на едно място и един разбирач: :Теоритично може да значи и обратното,ама едва ли"
Има странно скандинавско име на собственика отпечатано на цифера,като първите две са B и E а от заде гравирани две букви E и B, което ме навежда на мисълта,че едното е инициали на бащата,а другото на сина
Скива ли къв аналитик съм бееееее патладжанеееее

-
- Специалист
- Reactions:
Машел туй що удивително прилича на Мовадото ми
-
- Специалист
- Reactions:
От няколко месеца насам ми се върти една натрапчива мисъл в главата За какво ми са толкоз много часовници като колкото и да се мъча да уважа всичките ще ми трябва година и половина да нося всеки по един ден Дали да не си оставя десетина само Вече няколко пъти заставам пред витрината и посягам ама веднага почвам да си задавам въпроса ---Защо пък точно този-----Особено от такива от които имам по няколко или такива които не са някаква рядкост а просто са добре запазени
Ами аз имам предложение - дай ми ги на мен и ако случайно ти стане мъчно за някой ще ти го давам
В интерес на истина те разбирам.Аз така се заканвам да не си записвам музика,защото както казваше един приятел" в един момент само трупаме пластмаса" . Но Върбан е най-точен - диспансеризирани сме

В интерес на истина те разбирам.Аз така се заканвам да не си записвам музика,защото както казваше един приятел" в един момент само трупаме пластмаса" . Но Върбан е най-точен - диспансеризирани сме

-
- Специалист
- Reactions:
аааахххх трудно се живее в тая държава веке Сичкото умно брей Опитвам се да сгадам дяволи на земята, пък те от въздуха още ме вчепкват за хълбоците
хахахаха убре ! па ти не отваряй приказката тогаз та да не ръчкаш гяволята!
Е, щом не искаш на percusst -мможе на мене, да не се мъчиш с трудния избор 

-
- Специалист
- Reactions:
простено да ви е чеда мои Макар че никой не я иска аз ви прощавам Дърта скумрио Сейкоша прости ми ако случайно съм те обиждал или не съм ти хвалил достатъчно активно гозбите които имах честта да хапна
Благодаря ти, че ни прощаваш греховете и постоянните ни домогвания до твоите часовници, дърта хиено! И моля те, не оставай с впечатление, че прошката която си дал, ще намали желанието ни да притежаваме някой твой саат за малко или най-добре без париsheretudis написа:простено да ви е чеда мои Макар че никой не я иска аз ви прощавам Дърта скумрио Сейкоша прости ми ако случайно съм те обиждал или не съм ти хвалил достатъчно активно гозбите които имах честта да хапна