Страницата на Seikosha/Page Seikosha/
-
- Специалист
- Reactions:
Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/
нет,, здорово трахтал На 50 ойра и воду в пустыню добю с хуя Имам няколко механизма и ми грабват окото но явно са били позлатени или златни и цял нямам но машинките ми изглеждат с акъл правени та затуй питам И Марвин имам но от него имам два в колекцията а Реву немам
Щъ търся

Ти какво търсиш, части,цял механизъм или часовник,щот часовниците гледам най-евтиният тръгва от 150 гущера нагоре и то винтажи,от най-обикновените,а механизъм цял
трудна работа. Сега като прописах и гледам,май единият от джобните ми е GT ,ама не са при мене за да проверя
Абе ти викаш,че имаш механизми,а пък говориш ,че май били позлатени,как пък го разбра тва?

Абе ти викаш,че имаш механизми,а пък говориш ,че май били позлатени,как пък го разбра тва?
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Специалист
- Reactions:
Имам 4 и кусур механизма които на разклащане работят което предполага че са свалени заради топене на каса а не заради повреда Просто е кир Михали разгледах ги и на двата калибъра им пише 77 много читаво изглеждат с центр секундз и още два намерих но те фса много дърти Може би твой набор -от първите години на миналия век и няма калибър за ориентацияhttp://auction.bg/item.php?id=1374391гушнах и ще прилаская и припозная този Утре е при мен с голяма несимволична отстъпка от цената Пристига без джам ,работа изцяло зависеща от моите кунки и скършен баланс с който ще мъча да се справя някак си
Стара лисица си,кво да те правя,все те догонвам.
Дали някоя от осите на донорите няма да пасне,макар,че не вдянах тези дет са ми набори ,дали са за джобито.

Ей така са ги извадили от каситеsheretudis написа:Имам 4 и кусур механизма които на разклащане работят което предполага че са свалени заради топене на каса а не заради повреда Просто е кир Михали разгледах ги и на двата калибъра им пише 77 много читаво изглеждат с центр секундз и още два намерих но те фса много дърти Може би твой набор -от първите години на миналия век и няма калибър за ориентацияhttp://auction.bg/item.php?id=1374391гушнах и ще прилаская и припозная този Утре е при мен с голяма несимволична отстъпка от цената Пристига без джам ,работа изцяло зависеща от моите кунки и скършен баланс с който ще мъча да се справя някак си

https://www.youtube.com/watch?v=rV4xvW6I9m0" onclick="window.open(this.href);return false;
Коментарите отдолу и те са интересни.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
fed2405
Уроды, вандалы. Из-за 5 копеек такие часы раскурочить..... :(
Уроды, вандалы. Из-за 5 копеек такие часы раскурочить..... :(
Като ,че ли обезкостяваха пиле :diablo: Щях да повърна.
-
- Специалист
- Reactions:
Стар вампирино жив ли си бре Метни Бриджит нилсен на клавиатурата ако не можеш ти да пишеш
-
- Специалист
- Reactions:
Сейкоша в една тема един предлага каишки ръчна изработка от морска лисица Ако предложи и от пиликан то явно и двете са от тебе Как ли е обработвал такава дърта кожа човечеца Сигур се е намъчил
Аз ви разправям,че липсва
-
- Специалист
- Reactions:
Къпкане загледай се в тази каишка от морската лисица Такава е синя и набръчкана че хващам бас ако туй не е от плешката на Кириос Михали Ако предложи и от дърт гларус кожена каишка то вече никакви съмнения, ама е обидно някак си да не даде на нас ние да го ощавимkapkan написа:Аз ви разправям,че липсва
бе и да го ощавя аз не мога да направя такива каишки
-
- Специалист
- Reactions:
ба ща го ощавиш С тия сувенирни ножки дет правиш освен педикюр , маникюр или да му изчистиш чернилката под ноктите след някое сейкоширане друго не се сещам
е нали такъв сувенирен ти дадох да си возиш в колата,да скопеваш шараните ;)
-
- Специалист
- Reactions:
именно бе именно Туй беше последния нож който си направил После се правеше на Винету и Ташунко сапа -копия им правеше, а след туй го обърна на бижутерия Дано поне не ги точиш че някоя тинейджърка ако си окачи твоя ножка на врата гаджето и може да не се усети че драскотините по цицорките са от ножлето а не от конкурент успял да се нацоцаkapkan написа:е нали такъв сувенирен ти дадох да си возиш в колата,да скопеваш шараните ;)