kapkan написа:Сейкошата,ти правиш лабораторен тест,я го опни на браздата Панчо,да се носи,тогава какво ще покаже ;) от руските Ракета 2603 ми е фаворит,тестовете са ми,часовника на ръката и каквото сабя покаже

а иначе хроното Сейко е ударник в това отношение,3 месеца 3мин,не съм г свалял от ръката,независимо какво работя.
Тука не съм много съгласен с теб.

Да не мислиш,че в COSC ,слагат саатите на ръката си и почват да секат дърва или да налагат тенекии кат теб

Щом часовникът е удароустойчив,би трябвало да не се влияе от движенията на ръката,били те и по-резки,тука не става въпрос да го биеш часовника си и да му нанасяш каратистки удари, точно за това са и тези стендове,които имитират максимално движението на ръката. Колкото до влиянието на температурата,вече писах,че Панайот седя 24ч. в хладилника в/у едни краставици

и стана по-точен 1сек. Мисля пак да го охладя. Доколкото имам наблюдение,когато го слагам в различни позиции,става по-точен,което значи,че и ако го нося на ръката ще е пак така.С'я тука не става въпрос за хвалба или нещо такова, или защото е мой,просто още като пристигна от Украйна,на 2-3-ят ден ,с периферното зрение,ми направи впечатление,че върви много точно,имам предвид ,че съм гледал естествено минутната стрелка,не се забелязваше видимо отклонение и за това се заиграх с него.Тествам го от август миналата година,за да видя,дали не е нещо временно, като се има предвид ,че претърпя и операция на коленна става при Невен

точността му се запази,което само за пореден път говори за майсторлъка и прецизността на Невен. Тва е. Писал съм за него ,защото мислех ,че все пак е някаква информация ,като споделям впечатленията си.
А ,ти туй хроно ,дет много го ревнуваш,не ми го бутай в очите, Сейко са пълен боклук
П.П. Колкото за баланса, в информационният раздел,най горе има една тема на cerasimi за хронограф 3133, прочетох я и колкото успях да схвана от калпавият Гугълски превод, в оригиналният механизъм на 3133 баланса трябва да е бял, има май и някакви технически данни,ма нали съм техноинвалид,нищо не схванах.