Днес заради крива спирала ми се наложи да подменя баланс със спиралата ....Свалянето лесно

Ако някой знае конкретен начин, или инструмент за това нека сподели!
Поздрави!!!
Баш тамън - таковало си е таковата. За там си имало инструмент... Ама аз ни съм го виждал, ни съм го ползвалvarban написа: .... Там си е онодило таковато :'(
DHM написа:Въпросът ми беше за тези, които спиралата е с щифт...
Вчера гледах как ставаМоста се поставя легнал, баланса се намества в/у него и с тънкия пинсет през последната витка се вкарва внимателно
omegaqq написа:Е па за него ти требе само една отвертка и един пинсет. По-гадни са 2409 и разновидностите им.
Та при прецизния - отвиваш болтадето крепи колонката на спиралата да не се вижда върха му в дупката за колонката. Обръщаш моста на баланса с противоударното към масата и поставяш отгоре му баланса. Леко с пинсетата нагласяш спиралата да влезе в щифтовете на реглажната стрелка и после и колонката и си готов. Остава само да стегнеш болта. С малко тренировки става доста бързо. Нема да казвам аз за колко време го правя щот ще те депресирам.
П.П. Може и да има инструмент за таа работа ма аз не знам.
Митак,и спирала ли си сложи?Pavlin написа:За това ли му е такава цената, защото друг ти прави спиралата?
Сложих му скъп балансPavlin написа:За това ли му е такава цената, защото друг ти прави спиралата?
И спирала и очна линияkapkan написа:Митак,и спирала ли си сложи?Pavlin написа:За това ли му е такава цената, защото друг ти прави спиралата?![]()
![]()