Абе кво стана, къде се загуби...
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Абе кво стана, къде се загуби...
Последно писал преди Нова година, писледно влизал - преди 5 дни.
То бива, бива празници, ама чак пък толкова...
Сигур е зает я с часовници, я с мацки, ама може да драсне някой ред/снимка за отчет :-)
То бива, бива празници, ама чак пък толкова...
Сигур е зает я с часовници, я с мацки, ама може да драсне някой ред/снимка за отчет :-)
Re: Абе кво стана, къде се загуби...
Писах му на 21.01, не си е прочел още личното, а след тази дата е влизал няколко пъти. Да не се е скарал с някой?
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Дръпнах му едно конско по телефона. Обещава, че ще е налице и ще продължава да троши саати :-)
-
- Специалист
- Reactions:
аааа не ме гледайте подозрително Него изобщо не съм го човъркал скоро а и ми каза че не е обидчив Още повече че като заговори за кварцета има и смислени думи в речта му Малко но от сърце дето се казва
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Ами, малко 
Той повече чопли и по-малко пише, щото ходи по аукциони... виртуално ходи, по интерминета
Ама сега е зает с по-големи машини, едни ламбда-сонди са го развълнували, не ти е работа.
Накъсо и сериозно - добре е, нищо му няма, даже може малко по-нормален да е станал, като не чопли саати. Ама сигур пак ша почне, щото и той си е амбулаторен.
Колкото повече се стиска и не се дава, колкото е по-дълга ремисията, толкова по-яко ша го повтори
Пиша от опит - от три седмици не съм хващал отвертка, и така ме сърбят ръцете, че се заглеждам вече не по мацки, а по часовниците им

Той повече чопли и по-малко пише, щото ходи по аукциони... виртуално ходи, по интерминета

Ама сега е зает с по-големи машини, едни ламбда-сонди са го развълнували, не ти е работа.
Накъсо и сериозно - добре е, нищо му няма, даже може малко по-нормален да е станал, като не чопли саати. Ама сигур пак ша почне, щото и той си е амбулаторен.
Колкото повече се стиска и не се дава, колкото е по-дълга ремисията, толкова по-яко ша го повтори

Пиша от опит - от три седмици не съм хващал отвертка, и така ме сърбят ръцете, че се заглеждам вече не по мацки, а по часовниците им

-
- Специалист
- Reactions:
Успокои ме Върбане Добре че само ламда сондата се е развалила а не му е пропушил двигателя Да реже сегменти от тръба и да отлива бутала от алуминий за да му излезнат 10 лв четирите си е много голяма кушияvarban написа:Ами, малко
Колкото повече се стиска и не се дава, колкото е по-дълга ремисията, толкова по-яко ша го повтори![]()
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Кво приказваш!
Преди няколко години се наложи да правим такава работа за един хладилен компресор... точно такава - отливане на бутала и правене на сегменти.
Е, не излезна 10, и не 100 лева, че и от 1000 бяха повече :(
Ама важното е, че стана
Преди няколко години се наложи да правим такава работа за един хладилен компресор... точно такава - отливане на бутала и правене на сегменти.
Е, не излезна 10, и не 100 лева, че и от 1000 бяха повече :(
Ама важното е, че стана

За dreadx разбрахме,но се загуби Цецо.
Ще му звънна-да стане 16 часа.
Ще му звънна-да стане 16 часа.
Писах му лично преди няколко дни, не ми е отговорил още.
притеснявам се, че и Церасими се загуби.....да не кажа напусна......
.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Не вярвам.
Масло на вода не става
Тук последно е идвал на 8 януари, ама вчера е бил в руско: http://forum.watch.ru/member.php?u=36845" onclick="window.open(this.href);return false;
Масло на вода не става

Тук последно е идвал на 8 януари, ама вчера е бил в руско: http://forum.watch.ru/member.php?u=36845" onclick="window.open(this.href);return false;
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Ще кажа сериозно - когато за първи път влязъх в мрежа, не съм и мислил нито за втора реалност, нито за това, че по мрежа можеш да намериш приятели, а пък хептем - че можеш да ги загубиш. По една или друга причина.
За мое голямо съжаление много пъти ми се е случвало. И пак ще се случва, също като в реалния живот.
Павлине, я вземи и измисли някакво общо заглавие на темата... примерно "Вечерна проверка" и отвреме навреме някой специално обучен модератор да прави развод.
На тоя човек желаещите могат да пратят и лични данни от типа на телефон в допълнение на пощата.
За мое голямо съжаление много пъти ми се е случвало. И пак ще се случва, също като в реалния живот.
Павлине, я вземи и измисли някакво общо заглавие на темата... примерно "Вечерна проверка" и отвреме навреме някой специално обучен модератор да прави развод.
На тоя човек желаещите могат да пратят и лични данни от типа на телефон в допълнение на пощата.
Той в руския е редовен, ама тук го няма.....varban написа:Не вярвам.
Масло на вода не става

.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Аз съм в друг завод, това е на десетина километра от нас.
Но все едно - лошо :( :( :(
Но все едно - лошо :( :( :(