Продавам часовник SEIKO 5

Аватар
stonedead
Напреднал
Reactions:

Re: Продавам часовник SEIKO 5

Мнение от stonedead »

Не искам да коментирам че цената е ниска но на мой приятел, който не събира часовници, часовникар от София беше поискал 70 лв. за почистване на подобен Сейко.
А относно жените, мнението ми за някой от тях е по различно, не ги слагам на една нога, но да не разводняваме темата.
Аватар
beria
Специалист
Reactions:

Мнение от beria »

Айде и аз да се изкажа: Едно време като се занимавах с монети зададох на един стар нумизмат следният въпрос: как определя цените на античните римски, византийски... монети (за другите по-нови ясно - има каталози с тиражи, материали, грамажи, приблизителни цени...). Той ми отговори следното - едно нещо струва толкова, за колкото можеш да го продадеш/купиш.
Та същото е и с часовниците на старо. Ако може колегата да го продаде на тази цена - супер, ако не - ще се пазари:)
Кой от нас не е купувал страхотни часовници почти за без пари и не се е набутвал със сума ти пари за боклуци. Всичко е до пазарлък:) И вчера гледах пред св. Ал. Невски пълни боклуци на страшни цени. Аз си псувам на ум ама туристите купуват:)
Та преди време отказахте един колега от Свищов от форума, че бил окалпазанил един цифер с лак (а кой от нас не е съсипвал къде-къде по сериозни работи?).
Дано и сега да не стане така. Както се казва - който е безгрешен, нека пръв да хвърли камък!
Изображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Така или иначе темата стана офтопик. Колега, пусни си нова обява, ако решиш.

Разни хора- разни идеали!
Разковничето е в това до колко продавача иска да продаде едно нещо. Ако не му е много за продаване ще държи висока цена и обратното, ако обекта за продавене не му трябва, ще обяви цена на която ще го продаде за дни.
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

Май си прав :)
Публикувай отговор

Обратно към “Стари обяви”