"Бисери", Ментаци и "Пази се" от аукциони
Re: "Бисери", Ментаци и "Пази се" от аукциони
Сянка е,или светлина,все същото,снимката не може да отсече добре границата,при цифри 8.9.10,11,се вижда чиста странИца,виж го и в другите ракурси си личи.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Не е изобщо висока цената... на продавача имам в предвид,а тази на купувача нямаме право да коментираме.Все пак стара максима е че едно нещо струва толкова за колкото може да се продаде.
Цената на продавача е никаква,той го е пуснал от 0.01лв.,така,че няма какво да я коментираме, а цената на купувача? е толкова колкото ако бихме перефразирали,че "Едно нещо струва толкова,колкото можеш да го купиш"
Продавача не е насилвал нигокого за тази цена,включая и себе си,понеже и аз бях потенциален кандидат в наддаването но и до тази цифра.Та пак сме на изходна позиция че едно нещо струва толкова колкото някой е готов да плати за него.Seikosha написа:Цената на продавача е никаква,той го е пуснал от 0.01лв.,така,че няма какво да я коментираме, а цената на купувача? е толкова колкото ако бихме перефразирали,че "Едно нещо струва толкова,колкото можеш да го купиш"

Точно така.Seikosha написа:
Айде бе 

Колега, не бъди наивенxpu100 написа:Точно така.Seikosha написа:

Още утре съм готов да ти го докажа!!! Мога да пусна на търг какъвто часовник ми кажеш (от колекцията ми, разбира се

Тежи ми ходенето до банката и таксата, която взима....
.
Не съм наивен(поне така си мисля) вярвам ти за това което си писал по горе като изключим това за разноските,все пак и аз съм габровецDHM написа:Колега, не бъди наивенxpu100 написа:Точно така.Seikosha написа:![]()
![]()
Още утре съм готов да ти го докажа!!! Мога да пусна на търг какъвто часовник ми кажеш (от колекцията ми, разбира се) и да го докарам до цената, която поискаш
с единствената уговорка (понеже съм габровец
) ти да заплатиш разноските свързани с Аукцион.БГ
![]()
Тежи ми ходенето до банката и таксата, която взима....

Първо се радвам, че имам още един градски във форума, освен Невен Бекриев, който е на почит тук icon_clap А колкото до търга то той може и да е реален, а може и да не е. Аз примерно продавам 90% от часовниците си извън аукционите, благодарение на лични контакти и нищо не би ми попречило ако искам да се рекламирам, изпъквам или да избивам комплекси да го пусна на търг с уговорката човека да ми вдигне цената и така той си получава часовника на предварително договорената цена, а аз срещу 2лв. такса своята доза слава, имидж или бог знае какво....Конкретния търговец е коментиран не веднъж заради подобни сделки
Продаде един Лъч преди време на баснословна цена.....и т.н.

.
Може пък продавача да си е късметлия. Все при него такива рекорди 

http://prodavalnik.com/shveytsarski-meh ... -i45090129" onclick="window.open(this.href);return false;
А дали е Омега?
А дали е Омега?
- sharky1973
- Напреднал
- Reactions:
Не е. Няма такава Омега. Това е реплика от по-стари времена. Поради някаква причина им викат "италиански омеги".beria написа:http://prodavalnik.com/shveytsarski-meh ... -i45090129
А дали е Омега?