Търся каса,циферблат и стрекли за Полет де лукс

Аватар
stormbringer
Reactions:

Търся каса,циферблат и стрекли за Полет де лукс

Мнение от stormbringer »

Привет колеги,търся следните неща поради причината,че ми се намира джобен Лъч на който мисля механизъмчето и същото като при де лукса(2209).Имам желанието този джобен да се трансформира в ръчен ако не е много трудоемко(естествено ще го прави часовникар не аз),та ако на някой му се намират следните части да пише!(извинявам се за лошите снимки,но със сапунерка толкова)
Изображение

Изображение
Steve McQueen-"Живея за себе си и не отговарям пред никого"
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Re: Търся каса,циферблат и стрекли за Полет де лукс

Мнение от atanweb »

Здравей, механизми за делукс се намират не толкова трудно, поради златотърсаческата мания през последните години. Ако успееш да направиш това което искаш да направиш то ще съжаляваш защото.
1-во ще съсипеш един цял и работещ часовник в отлично състояние.
2-ро парите които ще дадеш за каса, стрлеки и циферлбат за Делкуск ще са като за цял такъв с механизъм вътре -оригинал. Състоянието ще бъде такова за каквото си готов да дадеш определена сума.
3-то ще дадеш излишни пари на часовикар да прави тази интеревенция.
4-то и не напоследно място - часовникът въобще няма да има стойност като на нормален Делукс за който вече си похарчил същите пари, а причината е, че ще бъде с механизъм с логото на Луч.
Всъщност ако харесваш Де-Луксите направо се ориентирай към такъв, ако си решил да жертваш твоя жобен Луч, го трансформирай финансово с една обява тук във форума и това ще ти помогне да стингеш до желаната цел и то оригинал.
Успех!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Търся, Купувам ----- Wanted”