Привет колеги,търся следните неща поради причината,че ми се намира джобен Лъч на който мисля механизъмчето и същото като при де лукса(2209).Имам желанието този джобен да се трансформира в ръчен ако не е много трудоемко(естествено ще го прави часовникар не аз),та ако на някой му се намират следните части да пише!(извинявам се за лошите снимки,но със сапунерка толкова)
Steve McQueen-"Живея за себе си и не отговарям пред никого"
Здравей, механизми за делукс се намират не толкова трудно, поради златотърсаческата мания през последните години. Ако успееш да направиш това което искаш да направиш то ще съжаляваш защото.
1-во ще съсипеш един цял и работещ часовник в отлично състояние.
2-ро парите които ще дадеш за каса, стрлеки и циферлбат за Делкуск ще са като за цял такъв с механизъм вътре -оригинал. Състоянието ще бъде такова за каквото си готов да дадеш определена сума.
3-то ще дадеш излишни пари на часовикар да прави тази интеревенция.
4-то и не напоследно място - часовникът въобще няма да има стойност като на нормален Делукс за който вече си похарчил същите пари, а причината е, че ще бъде с механизъм с логото на Луч.
Всъщност ако харесваш Де-Луксите направо се ориентирай към такъв, ако си решил да жертваш твоя жобен Луч, го трансформирай финансово с една обява тук във форума и това ще ти помогне да стингеш до желаната цел и то оригинал.
Успех!