Колекцията на SPORTURA

Има какво да се види
Аватар
sportura
Reactions:

Колекцията на SPORTURA

Мнение от sportura »

ИзображениеИзображение[/quote]

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/quote]

ИзображениеИзображение[/quote]

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/quote]

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/quote]

НАТРУПАЛ СЪМ МНОГО, МОЖЕ БИ Е ВРЕМЕ ЗА РАЗЧИСТВАНЕ, АКО НЯКОЙ СИ ХАРЕСА НЕЩО, МОЖЕ ДА ПИШЕ.
Последно промяна от sportura на 23 Мар 2014 12:34, променено общо 1 път.
DHM
Специалист
Reactions:

Re: Колекцията на SPORTURA

Мнение от DHM »

Добре дошъл!!! :)
Харесах си една Кама и една Ракета :lol: особено Ракетата :yahoo Имаш ЛС!
.
Аватар
sharky1973
Напреднал
Reactions:

Мнение от sharky1973 »

Ако нещо се разсъхне работата с Ракетата, аз съм втори :lol: Една Фелка, една Докса и един Сейко БМ :b Пращам ЛС.
Аватар
sportura
Reactions:

Мнение от sportura »

Това са новите ми придобивки.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Добра колекция. Пожелания за намиране на харесваните от теб модели които да те радват дълги години.
Изображение
Аватар
sportura
Reactions:

Мнение от sportura »

atanweb написа:Добра колекция. Пожелания за намиране на харесваните от теб модели които да те радват дълги години.
Благодаря ти! :b
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни колекции ----- User collections”