А че 300м няма как да стане е ясно

Има,има.Погледни по-напред в темата.Командирски Амфибии им викатDHM написа:Росене, какъв е този битакаджийски сбиротак бре??? Само безела му е от Амфибия!!! Цифера си е от обикновен ВостокВсеки аматьор знае, че само Командирските са с датник, Амфибия с датник няма
![]()
И на мен командирския не ми хареса особено, а то имало защо. Амфибията вероятно е с проблем в делителното колело и карамфила, като махна циферблата тия дни, ще видя какво е. Не съм решил още дали да си я оставя, като я оправя ако реша да я махна, ще ти пиша ЛС. А на командирския може да му прехвърля механиката в един оригинален корпус.clockwiser написа:Колега, амфибията е ценна - 21 камъков автомат в "нептунов" корпус. Направи си я. Ако не ти се занимава съм кандидат.
Черният Командирски е класическо китайско менте. Заказ МОССР, 17 камнеN. капак без винт, корона без винт, скапан базел, който се върти в една посока... класика, описана в литературата.
Вторият командирски с първенството по Самбо е интересна находка.
Поздрави!
clockwiser написа:Албатрос "Радиорубка" . Рядък цеферблат. Нещо лакът ми се струва изгорял, защото на снимката блести, а и розовото ми се струва боядисвано.
Албатрос са Амфибии, само че без антимагнитен капак. Стрелките трябва да са амфибийни (с триъгълниче накрая на часовата).
По принцип в този корпус (осмостен) върви с базел с 10-20-30-40-50. Късните години го правят и с базел като твоя, но в кръгъл корпус (420).
Има работа по него, за да стане правилно комплектован, но този модел е рядък, така че ако не си дал много пари, намираш една неработеща амфибия за 30-тина лв., взимаш стрелки и базел и се фукаш.