Преди Павлин да удари савака на темата да взема да си кажа, че хем да ме ни тежи, хем да няма нищо премълчано, че то тежи дваж!
В предишния си пост опитах да съм добронамерен и колкото и да се опитвах да се изразя по-деликатно...да не съм директен....да не кажа нещо на криво....А какъв е смисъла от това??? Така и така сме започнали с откровенията, поне да е до край! Така, че право куме в очи
Миро, няма какво да разбирам. Един продава друг не....личен избор

Не разбрах само защо говориш в множествено число за продажбите тук?
Защо ти не продаваш тук е ясно - нито има как да стане, нито пък би те устроило.
Един го дразни едно...друг друго...и мен не ме радва липсата на колегиалност, заместена от комерсиалност, но не го коментирам....
Как само ти от цял форум възнегодува и защо все теб нещо те дразни??? Днес ракията и дамаджаната....преди време оръжията за фон....и т.н.
И да не пропусна!!! Не се смятам за колекционер, а за събирач на часовници

Май тук е момента и да се извиня за твърдението си, че масовият руски часовник е по-добър от масовия швейцарец....вероятно грешно съм асимилирал едно изказване на Марк Гордън......
На въпроса защо е само към мен, при условие че и други колеги си позволяват жаргон отговор съм намерил

И понеже не зависим един от друг, а и нямаме допирни точки смятам, че и казаното е без особено значение. Важното е, че си спестихме лицемерието за в бъдеще
И хобито, както и форума за мен са средство и място за прекарване на свободното време и разтоварване......например от битовизма, който спомена. Общувам с хора, които малко или много смятам за близки. Как да се изразявам и общувам с тях е мое лично право и решение....споделям го така, за да не се изразя като на 5 ракий и вярвам, че ще ме разбереш

Ако на някой от тях това не им допада бих се съгласил, но да се явяваш в ролята на съдник за неща, които нямат пряко отношение към теб......??? За мен форумът е свободно място и личен избор!!! За това едни са тук, а други в стрелки.инфо.
Понеже не съм злонамерен, а и ти ме светна за троловете, макар че този не е трол, а си е наш домашен любимец.....да ти кажа за езика, който използвам на моменти

той е посветен на всички онези башкъ граждани, които умират да се разграничат и с ракията и с дамаджаната, че и с половината прасе, както и да забравят всякаква роднинска връзка с говорещите на диалект далеееечни (в километри, а не по кръв

) роднини

Популярен е в някои сайтове и форуми, както и в определени групи във фейсбук.
Надявам се да не съм пропуснал нещо съществено, за да не ми се налага да се връщам към темата.
С най-добри!!! И намерения и пожелания!!!