Понеже темата на Колаксъзов е заключена и мнението ми увисна си го поствам тук
atanweb написа:Тук подчти всички познаваме Венци и сме купували от него. Митко, никой няма да ни промени мнението за него, по скоро бих дал съвет човек да не напада без да е разбрал кой какъв е сред хората и има ли тяхното уважение. Също така тук сме не за да критикуваме, а за да помагаме. На мен лично не ми допаднаха нападките и думите отправени към Венци. Тук в нашият "дом" не толерираме такъв тон от човек който се включва само с такава цел.
Митко радвам се да те "видя".

Привет Саше
Аз не се включих защото Венци има нужда от подкрепа или защита! Или пък защото е необходимо някой да брани рейтинга му

Венци е достатъчно голям и човек и мъж, за да е необходимо някой да му прави "асистенции"!!! Не одобрявам подобни нападки и подобен език, особено от подобни хора!
А колкото до това, че си ме "видял" тук.......колкото по-често се включват такива "специалисти" (изразявам се деликатно заради хаудиториътъ), толкова по-често ще ме виждаш
Жалкото е, че празнотите оставени от хора като Браво сикс се заемат от комплексирани егоцентрици, а на мястото на знаещи и можещи хора като Церасими се появяват такива гологъзи критиканти....
DHM, въздържай се моля те от лични нападки. С мнението може да не си съгласен, но тук не коментираме личности и характери. Само часовници. storyteller