Колега, нека да си пишем на Ти, това Вие е малко измислено за хора дето не се познават и имат обща страст

Странични фактори нямам към тебе за моята реакция, наистина!
Аз също не съм по скъпите часовници, а дебна за нещо което мога да си позволя.
Надявам се, че ще размислиш за мнения в темата ми, защото не искам да се карам с никой тук и най-вече с хора с доста повече опит от мене, от които съм научил доста и още има да уча.
Аз поне вече забравих за случката и какво по мъжкарско да стиснем лапи, па макар и тук

И последно никога не съм съжалявал за покупка на който и да е от досегашните ми показани часовници, защото винаги съм бил развей прах и действам на момента-имам пари купувам, нямам - гледам вашите хубави часовници
Наистина може би не съм много по големите обширни писания, но това съм аз

Нямам и интересни истории за моето хоби, защото най-интересното е тръпката да отворя пакета в еконт и да си видя новия часовник. Всичко друго е сухарска работа-пазарлъци, снимки и т.н.
Това може би е и причината да съм ви по-чудж, но какво да направя като съм все още новобранец в тия теми

Аз уважавам интересите на всички и никога не бих изразил негативно мнение за някой часовник, макар и да не ми харесва-просто така съм възпитан

толерантност май е правилната дума
p.s. извинявам се за последно на всички тук за конфузната дискусия, дано ни е за урок