И за мене този часовник е пълна загадка

Лично не съм чувал да има такава чешка,вижда се ,че има и нещо като емблемка над надписа.Ако беше сериен часовник,все щеше да излезе нещо в Гугльо. Касата изглежда доста модерна,а и цифера,машината ми напомня на една много масова на FE (Franse ebauches) и явно не си е на мястото,освен ,ако не е имало метален уплътняващ ринг. Ако беше чешки,щяха да пиша отдолу - Произведено в Чехословакия ,или Чехия,аз дори не виждам да има и някакъв надпис долу. Започвам да си мисля,че името може да е само едно съвпадение. Има доста часовници с подобна визия произвеждани напоследък в Индия,Филипините ,Индонезия,но наистина може и да е поръчков ,рекламен. Трябва да се види хубаво с добра снимка логото,дали е същото като при тракторите.
П.П. Тенчо,когато ти се появи цветенцето на дисплея,значи ,че си в макро режим,като приближиш обектива до обекта колкото си решил,натискаш старт бутона до половината,докато предмета стане на фокус и тогава "дощракваш" Провери и дали ти е активирана опцията за стабилизиране на кадъра.