Аз ще нося и виброграф

И аз това щях да питам, ама докато се наканя и вие горе-долу дадохте представа.Pavlin написа:Момчета, как предлагате да се организираме, всеки да си носи според нуждите или да направим списък с необходимите неща и един да ги купи, а след това да разделим парите?
Твоят виброграф като моя ли е (номер 1000)? Защото ако е същия няма смисъл и аз да го мъкна.Pavlin написа:...Аз ще нося и виброграф
От западна Софияatanweb написа:...zzarkoo ти от къде ще пътуваш?
ОКPavlin написа:Аз нямам представа колко мръвка ще трябва. Зарко ако искаш вземи 2-3 кила свинско и някакво сирене, аз ще взема и 2-3 кила пилешки шишчета и хубави зеленчуци за салатки и плодове за децата от пазара в Севлиево.
Вибрографа е същия като твоя, но ако не е проблем вземи го и ти и да ги сравним как отчитат, че имам едни съмнения.
То и аз мислех долу -горе такива продукти да взема + литър уиски.Сега какво остава да се вземе?Някакви сухи мезета,ядки ...нещо друго ?Или карначета,наденички.Pavlin написа:Аз нямам представа колко мръвка ще трябва. Зарко ако искаш вземи 2-3 кила свинско и някакво сирене, аз ще взема и 2-3 кила пилешки шишчета и хубави зеленчуци за салатки и плодове за децата от пазара в Севлиево.
Вибрографа е същия като твоя, но ако не е проблем вземи го и ти и да ги сравним как отчитат, че имам едни съмнения.
zzarkoo ,ако искаш една предварителна уговорка на бензиностанция Шел срещу Джъмбо(след мостта на околовръстното).Ако Сашо дойде до 8.30 мисля,че към 9,00ч може да сме там.zzarkoo написа:
От западна София
Аз ще пътувам от Варна към Севлиево, но в петък.rosen_er написа:...Павка откъде ще минеш та през Севлиево?
Абе де кажи къде се прави тая среща пък който иска и успее да дойде - добре. Който не успее - здравеPavlin написа: ...
Мислех си обаче че няма да успеем да отидем на Търновската сбирка, поне ние с децата. Ако успеем да се сме за 7-8 там, означава да станем в 5, а в такъв случай рискуваме да ни се доспи рано
Май ставам нахален ама има ли вариант да го покажеш с гугъл мапс?Pavlin написа:Сбирката се прави в стола на Великотърновския университет, горе на баира в "Света гора".
Става. Прати ми някакъв телефон на лично за да може се намерим.rosen_er написа:...zzarkoo ,ако искаш една предварителна уговорка на бензиностанция Шел срещу Джъмбо(след мостта на околовръстното).Ако Сашо дойде до 8.30 мисля,че към 9,00ч може да сме там...