а на мен хич и през акъла не ми мина да си помисля че секундата не е оригинална Ма той Роско,Сеикошата гледа да ме заръфа щото съм стар и не се сърдя, пък и ми е дружка, докато на новобранците му е сложено табу, не може да ги захапва току тъй Ще ми разправя да щракам минимум двайсе трийсе снимки че да исбирам от тях Е туй му е майсторлъка като мен от три снимки трите с екстра качество щото аз повече от пет не правя за да не прегрея фотоапарата и да не му изгори гарнитурата
Манджата на СЕЙКОШАТА
-
- Специалист
- Reactions:
Re: Манджата на СЕЙКОШАТА
Ако туй е оригинална секундна,значи Орис направо са се осрали

Дъртьо,не се заяждам бе,всичко което пиша уж на майтап ,е за твое добро бе чоджум.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Ми направи си извода, помня още като ги показа първият път,че имаше някаква полемика,въобще не е типичен за Орис,а и този вид циферблати са много съмнителни. За Сикурата бях забравил,но точно навреме я показваш,не е ли малко странно ,да са с еднакви секундни
Не помня дали изсказах тогава мнение,че или са сглобяване на изток ,или са правени от някоя фирма за източният или арабски пазар. Много ми е интересно Роска ,да ги отвориш и да кажеш поне какви са механизмите вътре,ако не те затруднява де. 

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
На Oris-a всичко му е топ

Орис cal.645.Купуван от странство,първи собственик тъста на човека ,коѝто ми го подари.Тоѝ го е получил от него ,когато се е оженил за.......
Другият часовник намерих случаѝно в Нета.Това е неговата машина.

Всичко освен машините им е еднакво,не само секундната
Ангеле,стъклото фасетирано ли е на твоя?

Орис cal.645.Купуван от странство,първи собственик тъста на човека ,коѝто ми го подари.Тоѝ го е получил от него ,когато се е оженил за.......
Другият часовник намерих случаѝно в Нета.Това е неговата машина.

Всичко освен машините им е еднакво,не само секундната

Ангеле,стъклото фасетирано ли е на твоя?
-
- Специалист
- Reactions: