Айдааааа,още една атомна подводница

Нищо ,че е летящ,изникна от нищото и съвсем ми уби апетита

За малко да взема да послушам тати,който навремето ми казваше: "Сине като си в компанията на негри,не се хвали с оная си работа"
Понеже моят приятел Капканчук,го бива да върти повече чук

отколкото да прави презентрации,ще ударя едно рамо на тоя красавец.Първо за механизма,може би най-добрият руски механизъм(нямам наблюдение в/у модификациите му) не изхождам само от наблюденията в/у Панайот ,който продължава да троши рекорди и да прави за смях разни COSC -овци,а и от други места. Не знам какво са пипанали братята по тоя Валжу,но явно поне не са го развалили,а напроотив.
Откъм дизайн - масивен,без да е извънгабаритен, с безел ала Ролекс (или както се спори - Цитизен) който "поема" неизбежните "косъмчета" Чудесен,многоцветен циферблат,това свтлозелено,като електрик,направо хипнотизирва,. Всъщност ,това е чист цвят Веронезе,наречен на първият учител на Микеланджело Буанароти,Паоло Веронезе,който смесил за първи път, кобалтово синьо,оксидно зелено и титанвайс. Подобен цвят се получава и при смесване на цьоленблау и титанвайс или цинквайс.
Този цвят ,както и магентата са естествени електрици. От друга страна едната червена цинобърова субсекунда и другата синя кобалтова,а като прибавим и централната кобалтвиолетова стрелка,нещата заспиват. Не си мислете,че когато един дизайнер създава продукт,мисли само за пропорции и ,че цветовете са случайни

тази комбинация от веронезе ,синьо,червено и виолет,е мислена и е супер. Притворете очи и така погледнете циферблата,ще видите как всичко се слива в една хармония,а представете си когато и стрелките се движат

Това което сте гледали по филми,или някои и на живо,как художник протяга ръка и притваря очи,не е някаква поза или маниер,а елиминиране на второстепенните елементи за да се усети цялото,неговата хармония. ЯСНО!!!
Като цяло чудесен балансиран часовник и не защото съм пристрастен
Капкане,има да черпиш ,ако избиеш рибата

Бих го направил и за друг,ам те хората не са мълчаливи като тебе,а и не всички знаят ,какво има под крилата на този МИГ29
Тук искам да кажа и още нещо,ако някой коментира някой участник в турнира и има това желание,или да е добронамерен,или да си мълчи. Първият който се опита да злепостави някой от участниците,ще му изпия кръвчицата,нали знаете ,че съм вампир
П.П. Очаквам Пламбата да се включи с някой самолетоносач клас Нимиц и наш Сандьо с Кайзер Вилхем,Върбан наш с някоя електроцентрала,а Павлин ,ако е купил Лондонският Биг Бен,или поне някой тракторен Бейби Бен,Поредната стрелба от биташки СВГ от Роската ,а Омега ку ку да не мързелува,че хубо че е този конкурс ,та да хване отвертките и пинцетите и този път да ремонтира ,някой турбийон,таман да набере опит ,че то ...там ...с Мировият ..като ..тва..нещо(да чукна на дърво)

Новата Зенитна установка от Фена, а ако се появи нещо гръцко на хоризонта ,ще се изненадам приятно,ама надали,все още нямаме награден фонд

аз съм накрая,че не мога да намеря джам на мойто тенеке.