Нови придобивки
Re: Нови придобивки
Да, би била интересна тема.
Добре, добре, другият път го взимай направо със самолета!
Не мога да ги нарека нови придобивки, тъй като всичките бяха вкъщи и само трябваше да ги открия и да ги съживя
, но за сметка на това станаха нещо ново в моя живот и донесоха нова страст в събирането на стари руски часовници. Като гледам какви снимки на часовници в предишните страници на темата сте поствали ме е срам да покажа моите :oops:
Джобния само не е руски. :oops: .

Извинявам се за качеството на снимката, но е правена с телефона ми.

Извинявам се за качеството на снимката, но е правена с телефона ми.
Това е едно добро начало. Тепърва ти предстоят много и хубави попадения. Добре дошъл на борда.
Наистина са хубави! Добре, че някой не е решил да ги хвърли.
-
- Moderator
- Reactions:
Браво! Полетът най-отгоре може и да е стоманен. Този модел се среща и със стоманени корпуси, отдавна търся такъв.
Чудесни попадения!Най ми допаднаха позлатените востоци 

http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Някой от нас имат късмет и могат да се похвалят със страхотни попадения (като горепосочените), аз тук си ровя в скраб-та. Важно е да навиваме пружината на хобито понякога и да не се отказваме.
ето днешните:

Позлатения Poljot искаше полиране и стана супер. Останалото за части.
Ракета-та е със чисто нов циферблат поставен от часовникаря. Старият е неизвестен модел.
Сега остава да търся корпус за 30j, и може би верижка за другия Poljot (сиво-цин цифер) като тази от каталога. Ако някой има да казва. ;)
ето Poljot-а

преди полирането:

след леко полиране:

Поздрави и късмет на всички!
ето днешните:

Позлатения Poljot искаше полиране и стана супер. Останалото за части.
Ракета-та е със чисто нов циферблат поставен от часовникаря. Старият е неизвестен модел.
Сега остава да търся корпус за 30j, и може би верижка за другия Poljot (сиво-цин цифер) като тази от каталога. Ако някой има да казва. ;)
ето Poljot-а

преди полирането:

след леко полиране:

Поздрави и късмет на всички!
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Много добре се е получило.Харесва ми Ракетката.
Я ДА ВЗЕМА И АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ С НЯКОЯ ПРИДОБИВКА - ЕДИН ЛУЧ КВАРЦ (НЕ СЪМ СНИМАЛ МАШИНКАТА ЗАЩОТО СЛЕД КАТО ГО ОТВОРИХ НЕ ОТДАВНА - КРАЙ СЪС ЗАТВАРЯНЕТО НА РЪКА, ТА ДНЕС ГО НОСИХ ДА ГО ЗАТВАРЯТ С МАШИНКА)
ИНТЕРЕСНОТО Е ТУК ЧЕ ЦИФЕРБЛАТА Е ДВОЕН - ЖЪЛТАТА МУ ЧАСТ С РАЗГРАФЕНИЕ ОТ 0 ДО 50 Е ВЪРТЯЩА СЕ. ИМА НЯМАКВА ФУНКЦИЯ КОЯТО ТАКА И НЕ РАЗБРАХ. А РЕМОНТОАРА Е ТРИСТЕПЕНЕН. ТРЕТАТА СТЕПЕН ДВИЖИ ИМЕННО ЖЪЛТАТА ЧАСТ.

ИНТЕРЕСНОТО Е ТУК ЧЕ ЦИФЕРБЛАТА Е ДВОЕН - ЖЪЛТАТА МУ ЧАСТ С РАЗГРАФЕНИЕ ОТ 0 ДО 50 Е ВЪРТЯЩА СЕ. ИМА НЯМАКВА ФУНКЦИЯ КОЯТО ТАКА И НЕ РАЗБРАХ. А РЕМОНТОАРА Е ТРИСТЕПЕНЕН. ТРЕТАТА СТЕПЕН ДВИЖИ ИМЕННО ЖЪЛТАТА ЧАСТ.

И от мен три часовника от съботния пазар
Набързо закупени, но с много голямо удоволствие. Кировские вече ми стана любимия часовник, много ми хареса. Някой може ли да ми каже как мога да почистя циферблата му и дали същия ще може поне малко да се избели? Надявам се въпросът ми да не опира до друг раздел във форума или същия да не касае отваряне на нова тема. Поздрави