Каса от....?

Seikosha
Специалист
Reactions:

Каса от....?

Мнение от Seikosha »

Я бе лъвове,да ви видя рентгеновите очи. Може ли някой да познае тази кошара? :) Букоев и беше наврял вътре една Ракета и пасваше,макар механизма (2603) да беше с тънък допълнителен ринг,а цифера 30мм. е също точен,ама не мой според мене да е от Ракета n_sad поне аз не съм виждал такава. Тънки лъгове и разстоянието м/у тях е 20мм. има маркировка AU 10 нещо като точка и наклонена черта или е % n_sad Задният капак няма нищо по него,а на мене смътно ми напомня дизайна на една дамска позлатена Заря. Мислех да нахакам вътре един 23 камъков ЛУЧ ,ма лопа вътре цифера,с малко ,но играе.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
rosen_er
Специалист
Reactions:

Re: Каса от....?

Мнение от rosen_er »

Тъкмо да напиша нещо и видях разстоянието между лаговете 20мм........Аз лично съм виждал на живо само една руска позлатена каса с такова между лагово разстояние,от Заря ,но тя е абсолютно различна:
Изображение
Щом има една Заря с 20мм в позлатена каса,що да няма и друга такава?
И на мен ще ми е интересно да разбера от какъв часовник е.
Pavlin2
Напреднал
Reactions:

Мнение от Pavlin2 »

Касата е от Заря. Имам такава и прилича на нея.
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

rosen_er написа:Тъкмо да напиша нещо и видях разстоянието между лаговете 20мм........Аз лично съм виждал на живо само една руска позлатена каса с такова между лагово разстояние,от Заря ,но тя е абсолютно различна.
20 милиметра все пак се среща из руско. Рядко, ама се среща. Има такива корпуси за кварцови Ракети, за 3056А. И хром, и позлатени. Две еднакви хромирани си оставих от партидата на Миро, едната е за мен, другата - за Капканчук. Щото той ми прати една за ремонт в същия по вид корпус, ама позлатена.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Мда.... и аз мислех за Заря,ама този заден капак на винт n_sad досега де що съм имал "мъжка" Заря,все на щракаш капак е била. Виж за кварцов вариант не бях се сетил,там касите са много и се различават от тези на механичните,може наистина да е от кварц Ма и такава маркировка AU 10 % това също ми е непознато. Нали само братята слагат маркировки AU?

П.П. Диян твърди,че го взел от някакъв възрастен човек и вътре било пак с Ракета,но бял циферблат,но бил много повреден и за това го бил сменил,да не е бил някой модел за износ n_sad
Отива към правене на швейцарско кюфте май :D без туй имам сумати хубави неща,дето чакат каси.
Pavlin2
Напреднал
Reactions:

Мнение от Pavlin2 »

Грешката е моя, касата е от Ракета със самолета на циферблата. Сложил съм я при Зарята и за това съм останал с това впечатление.

Изображение
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Ооооо,благодаря n_thumbsup Значи наистина е от Ракета,сега пък ще трябва да търся самолети n_sadм Поне познах,че е някакъв импортен модел.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Колегата Сашо има такава или подобна позлатена със самолет .Току-що го питах и на 90% е сигурен,че е 18мм междулагово,защото и бил слагал каиш.Но те са няколко дизайна Ракета със самолет,та...Ще го помоля да я донесе да я снимам утре,ако има спор :)
Pavlin2
Напреднал
Reactions:

Мнение от Pavlin2 »

На снимката явно се вижда, как каишката идва по тясна, явно са нямали 20-ки lol2
Тук има още няколко модела, които изглеждат да са на 18мм:
viewtopic.php?p=15100#p15100" onclick="window.open(this.href);return false;
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Прав си,наистина изглежда не на място този каиш.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Аз съм за убиване,трябваше да направя снимка,ма мислех ,че ще го приемете натюрлих.
Ето показанията на прашният ми шублер,а се забавих,защото моя старец пак сдаде багажа и инж. Капитанов пак му вади и сменя някакви карантии,аз пък в това време оправих един Челябински Маяк,не щеше да му се върти ангренажа при свален,анкер и баланс,ама едното тъкало беше леко изкривено и го ударих с чука,а после малко масло от новото Моебиус 9020 и сега пее "Песента на колелата" на Моканина :)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Ремонти, "направи си сам" и "как се прави"”