Ми аз точно ринга имах предвид бе пичове,другото си е станало добре,една стрелка винаги може да се напълни,ма ринга иска игра и не може да стане до края на деня,или ще стане,но не по най-добрият възможен начин. За това си го играй така,хората го познават и знаят за какво става дума,така и така си свършил по-голямата работа. А иначе за ринга се сещам поне за 5 начина,но трябва да го видя на живо,той е матов и най-вероятно е пръснат с мат лак,не вярвам да е PVC покритието е много тънко и каквото и да се прави отгоре,ще излезе по-дебело,ако е алуминий,може да се пробва оксидация,но там не съм сигурен дали няма да пострада околното пространство, с маркер не става,защото ще лъщи под ъгъл,има други материали които може да дадат матово черно,но се работи под 20Х поне увеличение с обработка,може да се пипне някъде и бялото и накрая се осигурява касата с тиксо и ринга се пръска с фин акрилен безцветен матлак,ще тушира разликите и ,ако не се гледа от едно неприлично разстояние от десетина см. ще стои добре. Няма обща рецепта за такива намеси,всеки случай си е индивидуален