Здравейте! Казвате,че часовникът все още не е при Вас,а показвате снимки и сигурно те са на продавача. Предполагам,че не сте го купили още ,а просто искате да разберете дали си заслужава парите и дали можете да изкарате нещо от него. Това за приятелката е виц ,разбра се. Колкото до часовника: мисля,че е на 50-60г. не по малко,чудесна марка,рядко са правили малък калибър механизми,но всичките им са на високо ниво. На снимката се вижда ,че баланса се върти,но това не е гаранция,може да се побутне и да се снима,искайте при доставка,право на преглед,ако часовника работи,няма кой знай каква нужда от реставрация,освен стъклото,мисля,че е спукано,има хора които правят стъкла по поръчка и няма да е скъпо. Циферблата е добър,но може да се освежи малко ,както и стрелките,каиша е добър и едно пране ще го върне в живота напълно с малко течен парафин. Касата може да се полира и да стане като нова. Моето мнение е,че часовничето може да се реставрира чудесно и ще е жалко да се продаде за злато. Във този форум за такива действия бесят ,а лично аз пия кръв. Може да се възстанови и да се продаде с печалба в Ебей например,там има хора които купуват и такива часовници,или да го продадете и в БГ,но цената ще е по-малка. Все пак цена не мога да Ви кажа,тя наистина се определя в случая от теглото на златото,това е за ориентир,ако се възстанови,ще се гледат аналогични екземпляи в сайтове за продажба. За всеки влак си има пътници