По идея на cerasimi, тук всеки може да качва неговите Ракети.

ИМАМ ОКОЛО 12 - 13 КИЛОГРАМА ОГЛОЗГАНИ МАШИНИ (оскубали и балансите и колелцата за пустото злато) И Е НАПЪЛНО ВЪЗНОЖНО ДА ИМАМ - НО КОЙ ДА ГИ ГЛЕДА ЕДНА ПО ЕДНА. ТОВА СА СТОТИЦИ....ИНАЧЕ С УДОВЕЛСТВИЕ БИХ ТИ ДАЛ.cerasimi написа:Ех, ако ина мене някой ми даде мост за баланса за моята Ракета, няма да му се разсърдя.
Ако си в София с удоволствие бих ги прегледал сам.мitakaaa написа:ИМАМ ОКОЛО 12 - 13 КИЛОГРАМА ОГЛОЗГАНИ МАШИНИ (оскубали и балансите и колелцата за пустото злато) И Е НАПЪЛНО ВЪЗНОЖНО ДА ИМАМ - НО КОЙ ДА ГИ ГЛЕДА ЕДНА ПО ЕДНА. ТОВА СА СТОТИЦИ....ИНАЧЕ С УДОВЕЛСТВИЕ БИХ ТИ ДАЛ.cerasimi написа:Ех, ако ина мене някой ми даде мост за баланса за моята Ракета, няма да му се разсърдя.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ СЪМ ОТ СОФИЯ, А И В ТАЗИ КАМАРА ИМА ВСЯКАКВА СКРАБ, ИМА ДАМСКИ , ИМА РАЗГЛОБЕНИ, ТОВА СИ Е РАБОТА ЗА ЧОВЕК С ОГРОМНО ТЪРПЕНИЕ.cerasimi написа:Ако си в София с удоволствие бих ги прегледал сам.мitakaaa написа:ИМАМ ОКОЛО 12 - 13 КИЛОГРАМА ОГЛОЗГАНИ МАШИНИ (оскубали и балансите и колелцата за пустото злато) И Е НАПЪЛНО ВЪЗНОЖНО ДА ИМАМ - НО КОЙ ДА ГИ ГЛЕДА ЕДНА ПО ЕДНА. ТОВА СА СТОТИЦИ....ИНАЧЕ С УДОВЕЛСТВИЕ БИХ ТИ ДАЛ.cerasimi написа:Ех, ако ина мене някой ми даде мост за баланса за моята Ракета, няма да му се разсърдя.