Изглеждат ми интересни, вие как мислите?

Колеги, осъзнайтае се, момчето си признава, че ги краде от дядо си (който е като нас - колекционер; ако бше търговец, щше да ги е продал отдавна). Не стимулирайте с оферти такова поведение. За крадените неща си има заложни къщи...hronos написа:Ще изчакам малко да мине време и тогава ще преровя останалите чекмеджета, да не ме усети че ще изям шамарите.
Обаче има доста за ровене, Дядо разказваше че много златни часовници бил насъбрал една вечер, някакви много редки царски ли руски ли к'ви били неразбрах.
Колега за Орбитата ще трябва да изчакам малко, ако дядката не се усети ще се разберем нещо?Ти какво предлагаш за нея ?
Струва ми се,че не сме го засипали с оферти младежаmiroman написа:Колеги, осъзнайтае се, момчето си признава, че ги краде от дядо си (който е като нас - колекционер; ако бше търговец, щше да ги е продал отдавна). Не стимулирайте с оферти такова поведение. За крадените неща си има заложни къщи...hronos написа:Ще изчакам малко да мине време и тогава ще преровя останалите чекмеджета, да не ме усети че ще изям шамарите.
Обаче има доста за ровене, Дядо разказваше че много златни часовници бил насъбрал една вечер, някакви много редки царски ли руски ли к'ви били неразбрах.
Колега за Орбитата ще трябва да изчакам малко, ако дядката не се усети ще се разберем нещо?Ти какво предлагаш за нея ?
iivetsa написа: ...Дали ги краде от дядо си или от някъде другаде, няма никакво значение, ако е решил да ги продава! ...
Колега,нещо странно и смешно ли съм написал??Това,че ние имаме морални задръжки,и не крадем,не означава че за други хора не е нормално!Има доста хора,за които няма нищо свято,и с радост биха се разделили с него срещу някой лев!Аз лично не толерирам подобни неща,но явно ти не си ме разбрал!miroman написа:iivetsa написа: ...Дали ги краде от дядо си или от някъде другаде, няма никакво значение, ако е решил да ги продава! ...