Дремел/ЗиМ-експеримент

Аватар
sharky1973
Напреднал
Reactions:

Дремел/ЗиМ-експеримент

Мнение от sharky1973 »

Тези дни взех един ЗиМ, нищо особено, но е с "оня" механизъм /с хак/, та затова. Всъщност взех го само заради механизма, тъй като състоянието на касата не беше никак добро -

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Наскоро пък си купих Дремел, ама без приставки, та се наложи да взема такива менте. Като поразгледах касата на Зим-чето, реших да му се пробвам. С шкурка 300 или 400 е супер за смъкване на хромовото покрите. Обаче и на 10хил. оборота следите дето остават след това, ми таковаха ма...та, докато ги позалича що-годе успешно. На мен крайният резултат ми харесва - стана доста свежарски :banana

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Пробвах се и на циферблата, обаче е с онова лаково покритие, дето като го пипнеш и тръгва. То се вижда де lol2

:b
Seikosha
Специалист
Reactions:

Re: Дремел/ЗиМ-експеримент

Мнение от Seikosha »

Хубаво е станало часовничето,но машината ти ,не е оригинална :) Не може ЗИМ с машина на 1МЧЗ,особено и щом е с хак функция,този 2608 е от някой Спортивний,ако беше без хак,можеше да е и от Победа,но пак на 1МЧЗ ,като цяло 2608 на ЗИМ са с много по груб финиш.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Аватар
sharky1973
Напреднал
Reactions:

Мнение от sharky1973 »

Дa вероятно си прaв, мaкaр, че изскочихa и други
http://m.ebay.com/itm/141351251952?_mwBanner=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Ами, те такива български търговци,кепазят името на всички други. Ти виж какво пише на циферблата и какво пише на машината.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Pavlin2
Напреднал
Reactions:

Мнение от Pavlin2 »

Егати излагацията! За това не ги обичам тези търгаши!
Написал цял роман да си покаже невежеството...
Аватар
sharky1973
Напреднал
Reactions:

Мнение от sharky1973 »

Seikosha написа:Ами, те такива български търговци,кепазят името на всички други. Ти виж какво пише на циферблата и какво пише на машината.
Да, това несъответствие ми беше ясно още преди да купя часовника, но все пак харесвам този механизъм и както казах, основно заради него беше цялата работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Ремонти, "направи си сам" и "как се прави"”