" ПРОЕТЪТ ПРЕЦИЗИОН"
Всичко започна почти преди година ,миналият неември ,когато за първи път ми се изсипаха от един лот 3бр. жълти 2809 и дори се похвалих с тях по назад в страниците.После пък се оплаках ,датата е 30януари,че са ми изчезнали и взех да вярвам в полтъргайсти,а вие ми се смяхте и успокоявахте и точно четири месеца по-късно на 30 май,пък се похвалих ,че са се намерили в жабката на едно такси и истината се оказа ,че съм забравил ,че съм ги дал на моя приятел дет кара такси да ги носи на часовникарката ми,а той пък от своя страна ги хакнал м/у някакви документи в жабката и така останали там.

След като ги получих,взех от тогава до сега ,каквот изпадне ,я каса или машина ,цял часоввник или цифер ,стрелки и т.н. да добавям към старите в едно торбе,купих и от Людмила два цифера за Волна и сигур така щяха да си се събират още дълго време,ако не се случи една случка,която ме задейства да отворя прецизионна манифактура без време. Та пуснах аз в Ибея една от трите ми мъжки Звезди,естествено най-лошата,ама и тя добра,че свети и даваше не повече от 10сек. отклонение в сутки. и веднага някой я захапа на вторият ден,гледам,мераклията от Великобритания. Изтичат седемте дни на аукциона,никой не наддава повече,то нямаше и за къде,че цената беше колкото на едно Тисо и мераклията си плаща веднага и получавам карт бланш от ПейПал да се разходя до пощата за да го изпратя. Гледам аз адреса на купувача,Лондон,Лондон GH12 и т.н. бе на пъпа на Лондон и името чисто англосаксонско Nikolaj Serikoff

,aaa..ясна работата,щом даваш байно 50 паунда за една Звезда и аз ти дадох едната си риза,ще има да ми даваш и ти ,половината си кожа.Та изчаквам аз да я получи и като тръгнаха едни писма с похвали(аа,, турих му вътре и един дамски,подарък,за зарибяване) ,едни откровения,че го купил щот го помни на ръката на дядо си и Маяка на баща си и т.д. Пък аз праскам по рашънски и той се кефи,чак взехме да се оплакваме един друг,как едната му 11 месечна близначка имала Даун,пък аз му викам:"Нищо не е,моята Бриджит Нилсен има колики" и таквизи простотии и в един момент ме пита:" Михаил есть ли у вас Родина автоподзавод и Восток прецизионньi" Ма има бе пиленце ,къ щяло да няма,ама му викам двусмислено "У меня Родина одна и я ее не продаю,пока не найду другую" Ми давай вика да ти купя един Восток,ми аз давам бе ,ама нямам,кат се сетя за торбата със скраб.Ма как да го изтърва чиляка и да не му угодя,"Чакам секундни стрелки" (истина) му викам и като са готови два-три ще ти пратя снимки,че така се роди и идеята за "Проекта Прецизион" вече четири деня прецизирам и съм се изкривил на ачик,пък ма хвана и един страшен грип,кихам,кашлам,пърдам и съм се вързал за масата ,за да не остая всичко и да хукна към третият етаж да мъ лекуват.
По-надолу само снимки,че гърлото боли и ни мога да говоря,само някои уточнения.
От торбето изпадна разнообразие какое-то, беше напълно транжирано всичко и подготвено за готвене - сарми с кисело зеле. Зелеви листа ,мислех ,че са осем,ма излязаха седем,едната била от Кама. 8бр читава плънка,а другите за доизкусуряване ,задни кепенци тоже седем,от всите цифери,един бижу и пет реших да се пробвам да ги изненадам,другото не поправимо + 2бр. от Людмила ,таман ще се чифтосат нещата. Стрелки събрах,но освен три искривени секундни ,други нъцки.
Колкото -толкова ,когато му дойде времето ,ще му мисля и се захванах с най-важното- циферите,баях им и се посъбраха за една тенджера сарми.Ааа... зърнах на масата и един Полет,та го забърсах и него в тарапаната.После метнах касите,първо три,двете позлатени,за сребърните цифери,единият който отива на конкурса е с много меко опалово излъчване и една за Людмилен цифер и трябваше да стане като цифера,огледална. Другото се вижда и трите механизма бяха предварително профилактирани,така ,че там нямах работа,нови коронки също от Украйна и полиране на оригиналните стъкла,кожени каиши и не малко снимки(всъщност снимките са към 450)
Сега докато пиша има и още един готов,ама за него утре,че баялдисах,а първото Восточе,отива да го видят людете на конкурс.
П.П. Някои снимки сигур пак ще са омешани ,но се надявам да ги внадите правилно