Продавам PANERAI LUMINOR MARINA AUTOMATIC – реплика.
Часовникът съм го закупил нов през месец Септември 2012г. и съм го носил ежедневно в продължение на един месец. Причината за покупката тогава беше ,че много харесвам часовниците PANERAI и исках да видя дали такъв часовник ще ми допадне и на живо. По понятни причини не мога да си закупя оригинален PANERAI и за това реших да пробвам с реплика. Всъщност посочения за продажба часовник не е точна реплика, но за моите нужди ставаше. За времето, през което го носих се потвърди положителното ми отношение към формите на PANERAI и така закупената реплика изпълни функциите си. Сега съм решил да си поръчам 44mm MARINA MILITARE AUTOMATIC BRONZE RXW от сайта на http://www.jacksontse.com" onclick="window.open(this.href);return false;, поради което наличният ми часовник вече не ми е нужен. За истински PANERAI , май никога няма да се доредя. Иначе часовникът, реплика на PANERAI е доста приятен за носене и показва добра точност и запас автономност.
Механизмът е Asian с автоматичен модул - – избързва с около 20-25 сек. на денонощие и държи без „навиване” около 30-35ч. Датата е в позиция 3 часа, с увеличаваща лупа на стъклото, а секундарникът е в позиция 9 часа. Има фосфоресциращи стрелки и часови индикации, лесно различими на тъмен циферблат. Стъклото е минерално, но без покритие и трябва да се пази от надраскване, като под различен наклон и светлина, придобива син цвят. Корпусът е полирана стомана, оцветен в черно. Каишката е кожена, черна. Задният капак е стъклен, позволяващ да се наблюдава работата на механизмът.
Размерите на корпуса: 44мм диаметър без коронката, 50мм с коронката и предпазителя и 14 мм дебелина
Широчина между лъговете:24мм
ПРОДАДЕН!
ПРОДАДЕН!
Re: Продавам PANERAI LUMINOR MARINA AUTOMATIC – реплика.
Добре казано! Но все пак си е реплика, и търговията с такива не се толерира.
На мен също много ми харесва дизайна. Бих ти препоръчал следващия път като си поръчваш, да вземеш циферблат без надписи или да си сглобиш един хубав Хомидж.
На мен също много ми харесва дизайна. Бих ти препоръчал следващия път като си поръчваш, да вземеш циферблат без надписи или да си сглобиш един хубав Хомидж.