Часовниците на Букоев
Re: Часовниците на Букоев
Еййй,що ми казваш ,че цифера бил горе-долу бе Деяне ,ми той още малко и минт,явно ти се е повишил критерият,което ме радва,а и снимките ти стават все по-добри и по-добри. Таман са си паснали ,радвам се за тебе icon_clap
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Много хубав МИР Диане,цифера е супер,аз за сега имам само каса и то без горен ринг
Донес я твойта,че някой я е стъргал горе,малко да я поизгладим. Кировският също е хубав,нещо му липсва,ама ти си знаеш 

Благодаря момчета,да мисля да намина бат Мишо тези дни да я пооправим и да ти донеса твоите работи.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
icon_clap
Много яко "отклонение".
Това жълтото Casio е много симпатично, а останалите навяват спомени от моето детство.

Много яко "отклонение".
Това жълтото Casio е много симпатично, а останалите навяват спомени от моето детство.

Аз лично единствената Победа на ЧЧЗ която съм виждал (и имам
) е "червено" 12.Такава не бях мяркал.Малко са ми странни стрелките и,но....ще се поразтърся 

Да и аз нямам но сам почети сигурен че е редовно всичко,но все пак и аз ще се разровя ако намериш нещо сподели го ще сам ти благодарен.
Много добри попадения
Ракетата е с онези странни каси с 20мм. м/у лъговете, а де Лукса е с много готин цифер. За Луча да не говорим,всички се обзаведохте,а аз все още карам на копче и елик,
т.е. рамка и машина. И другите са добри.