Пламене ,не съм споменавал за горен ринг. Сега като се замисля,касата на Победата май трябва да е от алуминий и е с щракаш капак , с такъв шрифт който е ръкописен,мисля ,че са с алуминиеви ,има с прави букви и които съм имал е цялата сбирка с циферблатите на квадратчета и там са в хромирани каси всички марки - Победа ,Свет,Ракета и Старт. Минутната стрелка може да мине и сигурно е оригинална ,има модел с такива,часовата обаче си е притурка,това е явно. Не ми се рови сега за сравнения,само една дето ми е под ръка ще покажа,която е подобна с алуминиева каса (в предният пост ,не съм прав и ПЧЗ тръгват с 15 камъков К-26)
Пламене,недей да се чудиш и недей се ядосва ,че хората не могат да ти отговорят веднага и да ти поднесат отговорът на тепсия. Лично аз вече се убедих ,че въобще си нямаме и понятие ,какво се крие под повърхността на руското часовникарство през годините,такава амалгама е,че вече не слагам бас никога в тая насока. И до вчера мислех ,че Маяк се е произвеждал само в ПЧЗ,а то било и в 2МЧЗ, къв Марк Гордън,кви пет лева
Айде да си изплакнете очите и с моята последна Победа от онзи ден. Еййй ,големи сме егери,обрахме всичко що имаше читаво по кьошетата