Мъки -мъки

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мъки -мъки

Мнение от sheretudis »

Днес Витлеемското Ице е решило да си направи гаргара с мен А уж ми е съкъ дружка Изпратил ми е 4 часовника от които като ги видях ми висна ченето ,коленете ми омекнаха а лицето ми стана бяло като платно И този който ги донесе казва ,,ако може да ми ги направиш добре, а ако някой не става го остави за себе си, за части "-ми той никой не става бе джанъм Господи, с какво съм те ядосал че ми изпращаш такова изпитание или си се отвърнал тотално от мен Нищо не ти пречеше да му сложиш в устата ,, Дай 40 лв и ги взимай "вместо онова другото
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
слагам го в дискусии защото ми е чудно как би постъпил друг на мое място
Аватар
iivetsa
Напреднал
Reactions:

Re: Мъки -мъки

Мнение от iivetsa »

Кажи му,че прецизният не подлежи на ремонт,а другите му ги оправи :D !Майтапя се,разбира се!Редно е ако наистина подлежат на ремонт,да се оправят и върнат на човека!
http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Направи му на човека Славата, дай на мене Делукса, а другите на който иска :mrgreen:
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

Не знам дали съм споменавал,че се занимавам с поправка на струнни муз.инструменти.
От много години.През мен са минавали стотици цигулки,виоли,чели.Някои от тях много хубави.Дори Страдивари и Гварнери.Вземали са ми очите.А колко лъкове -нямат брой.
Понякога лъковете са по скъпи от инструментите-стигат до 100000$.
Как съм се изкушавал да предложа цена...
Почти никога колегите не са знаели какво притежават.
А аз свиря с един закърпен-като обущаря... :lol:
Пуста чест...
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Направи ги всичките и обяви цена на ремонта ,колкото цената на два от тях :D Като през цялото време подхвърляй,уж между другото ,колко точно работи "Славата" :lol: И че ако му е скъп ремонта би приел (въпреки че имаш страшно много часовници за продан и търговията върви трудно) би приел да плати с два по негов избор :D И аз се шегувам ,разбира се.Ремонтирай ги на човека,да те споменава с добро.Пък и то това май е Восток 2809 ,а не Прецизен.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Няма нищо срамно в това да предложиш цена. Все пак не ги крадеш.
Представям си какво щастие е да притежаваш такъв предмет...
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Волната си и сложих хвръкналото инкабло и тя тръгна пред него Славата е за баланс Полета е със скъсана пружина на барабана А Де лукса е с износено буре на ремонтоара Утре като дойде да си ги вземе ще го питам какво смята да ги прави и ако ще ги продава ще разтворя ценовата ножица :D
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Ще чакаме. Не я разтваряй много, малко да реже :mrgreen:
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Мнение от omegaqq »

Според мен, най ценен е полета, ама не делукса, а другия с 30-те камъка. Всичко останало е ширпотреба. Аз бих предложил да ми го остави точно него в замяна на ремонта на другите.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

ВОЛНА, ДЕ ЛУКСА, ПОЛЕТА30 КАМ И НАКРАЯ СЛАВАТА ама може и без нея Очевидно днес не ми е ден След него Донесоха ТИСО БАЛАДА И ПЕНАРД-автомат и пак за ремонт Не не днес никой няма да произнесе вълшебната думичка-КУПИ - аз развалени ги предпочитам И на всичкото отгоре и да им треперя без надежда за притежание Ужас
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”