Здравейте тези два часовника ме накараха да преоткрия марката сейко която подценявах, причината е че досега сам имал само от най масовите модели. изключително сам щастлив че имах късмета да се сдобия с тях надявам се че ще ви харесат
Да и мен малко по малко ме изяждат, но хубавото е, че не се прехласвам по всяко Сейко, а по-такива каквито показа.
Поздравления!
п.п. ще бъде хубаво да видим целия блясък на 6139 зад ново стъкло.
Да ще се постарая скоро и това да стане,ще пробвам да полирам оригиналното при един майстор ако не се получи добре ще търся ново,трябва да постигна вида на твоя черния направо е брутален.
Здравейте,показвам ви един хронограф 3133 Бляк Джак ТУ-160 титан часовник за който мечтая от много време не че не сам имал възможност да си закупя такъв но не можех от финансова гледна точка, един ден отивам на пазара при един продавач на часовници и той ми предлага този и ми казва че не работи но повредата била малка и така закупих този красавец на приемлива цена,като се прибрах веднага се заех с него макар и да не бях разглобявал такива механизми, внимателно почнах да го отварям изкарвах час по час също така и снимки направих ако забравя нещо къде е било така стигнах до проблема за моя голяма радост се оказа разхлабено винтче на зъбното колело на пружината и не може да се навие,отстраних проблема смазах го сглобих го и сега идва най хубавото да му се наслаждавам но не прибран някъде а на ръката ми чувството е уникално.
Е,късмет.Дано все такива повреди.
Ако имаш и още снимки може да ги побликуваш в
порядъка на разглобяването за да се ползват от някой друг дръзнал
да разглобява този механизъм.
Честито!
Ехааа, а дано такъв късмет на всички.
И аз бих го носил с кеф та дори и нощес ще е на ръката ми.
Хубав съвременен дизайн.
Поздравления!
п.п.Ако найстина искаш да споделиш снимките може и тема да направим за разглабянето му.
Да имам желание но са само тези и мисля че не са изчерпателни.трябва да го разглобя пак и да направя по детайлно като ми остане време ще го направя,и ще ми помогнете да оформим темата.
Здравейте,тези дни се сдобих с няколко часовника първия е Восток по съвременна версия автомат 32 камъка коронката е на резба има и допълнителна стрелка която мисля че е за 24 часов цикъл интересно часовниче
Другото часовниче е Восток делфин много симпатично първото ми такова дребосъче.
Следващите два са командирски в перфектно състояние единия е парашутистки другия е обикновен заказ мо ссср,и една амфибия пустинна буря но с липси трябва ми заден капак секундна и минутна стрелка.
И накрая една черна Победа ПЧЗ съживена благодарение на колегата Мишо /сейкоша/ който ми подари касата.
icon_clap
Явно, настроенията ни към военните часовници ескалират заедно и със ситуацита около нас.
Чудесни представители. Кафявия (някога е бил син) е с отлична каса и любимият ми дизайн на безела. Има и ЗАКАЗ и щит. Лудница. А и късмет да се докоснеш и до нещо по съвременно.
Победа-та е страхотна, но за да бъде изгледа пълен трябва снимка и отвътре.
Поздравления и за теб Букоев!