Мдааа,трябва да се каже,че това е от по-редките случаи на съвпадение в малък отрязък от време. Нямам навика да се оправдавам за каквото и да е,особено когато нямам вина,но ще се опитам да опиша ситуацията. Та лафя си аз по скайпа с моя по-възрастен приятел Шератудис и ми звъни телефона,поглеждам и казвам на Ачо- "Чакай малко ,че Стефчо ме търси" предполагам,че се е чувало целият ми разговор със Стефан по микрофона и Ачо може да потвърди. На снимката се вижда в колко часа ми се е обадил Стефан
Това е в същата минута в която е пуснал обявата. Той знае горе долу какво търся и когато пуска нещо,обикновено ми се обажда да погледна. Понеже не купувам почти никога по един часовник,се заразправяхме и за другите, казах му ,че ще взема и Ракетата ,а ме интересуваше и касата на единият Прим,но ми трябваха размерите. Понеже трябваше да ходя до Еконт и таксито ме чакаше вече почти 15мин. (6лв.престой платих) се разбрахме да вземе мерки и като се прибера ,да се уточним вече за пратката. За нещастие точно по това време и Пламен е маркирал. Аз по принцип пиша купувам само когато продавачът ми е непознат,когато е от познатите ,му се обаждам да поразпитам и за други неща. Случвало ми се е и като звъня,преди мен някой да се е обадил и да ме е изпреварил. Не смятам и за напред да постъпвам по друг начин. Достатъчно е да се погледне архива и ще се види какъв е процента на договорените на Л.С. и ще стане ясно за какво иде реч. Стефан е най-малко виновен в случая,знаете че е толерантен и просто и той попадна в тази ситуация,нямаше как по време на разговора да следи и обявата и да пише ,че е продаден, работата е до няколко минути. Не правете трагедии и не създавайте глупави правила (или сложете бутон,като в продавалника "buy it now")