Вече е неделя ,а събота срещу неделя,ми е ден да се гевезя и да си угаждам,да поровя що е станало през седмицата, да поснимам и после да погледам, а и мъ напъва да пиша блогове (естествено след десерта),отвътре ми иде да се разголвам,почти като ония с шлиферите

Така и сега ,почти онлайн да споделя с вас неща което други редовно споделят "",я колетчета ,я съботни котлетчета,(за свински всички се ослушват)
Та към 23ч. рано - рано взех ,че огладнях и импровизирайки си спретнах бърза и питателна вечеря. Нищо особено - малко бейби картофки,задушени с чисто масло и копър,два кюфтака ,но от стандарта "Стара планина" на Сами ,щот соя ползвам само на сос,малко табаско за избистряне на погледа,малко остатък от печените чушки с чесън,зехтин и лимонов сок(бая кайсиева ми изсмукаха преди това)

и разбира се едно добре охладено "Пиринско" За десерт си спретнах една палачинка - малко масло и за 40 сек. в микрото.после собствено производство конфитюр от дюля и естествено по това време (към 01ч.) един цейлонски чай,в любимата ми чаша.
Просто да заспи човек,да - ама не,бях решил и снимах да ви покажа новобранците от последните няколко дена.Може да ви е интересно,а може би и не,но сега ме е недомързяло.
Леко натежал,но все още в кондиция,пробвах пред камерата едно ново ЗИМ-че ,чиплак ново
После щракнах две току що "произведени" Ракети(е и Корнавин) баси как си мязат ,особено цветово
После най-накрая турих един каиш на чудесното ЗИМ-че
Снимах и "хиенски" прилапаната от Буки Ракета
Сложих и щракнах един дюшеш Спортивен
и после се засилих да поровя из пакетчетата от последните няколко дни. Рядко вземам такия=ва неща,но понякога не мога да им устоя,не са от Сибир ,или югоисточна Укарайна,а най си е паче от централна БГ и от към севернма,но все пак още дава майка България

нищо ,че е по-скъпо. Как беше - "Кефа цена......"
Някои от нещата ще преминат през бърлогата,цифери,стрелки,стъкла,но общо взето,една голяма част,ще са за собствено взиране и оглупяване.
Само ще спомена ,че Корнавина ме изненада,не знаех ,че в ЗИМ са правили и Корнавин. Зарята е огромна като цялата Руска шир и наистина неустоима. Има и един Полет де лукс от ония с квадратче на раета в средата,ма Буки веднага го отмъкна да го оправя,че нещо се заяждаше.
Има и още май дреболии,както и една добра Родина,но за тях - след следващата вечеря
Разбира се ,не пропуснах и да понакупя малко каиши, от chasko.bg разбира се,много са добри
Приятно гледане и се надявам да го приемете като забавление,за мене е удоволствие,макар,че доста труд ми струва. До скоро, като пак изкукуригам (имам предвид да реша да изхарча пенсията за 4-5 м. на пред)
Опс.... това е специално за колегата Росен как стана в крайна сметка "замененият" от новодела Полет де лукс. Все по-добър ставам