Амфибии и Командирски
Re: Амфибии и Командирски
И на мен страшно много ми харесва с това хелокоптерче! Не бях виждал такава.
Е, Амфибията е Руско, а не Съветско производство. Тук пюристите може да не са доволни, но мен ми харесва много. И херикоптерчето се вписва добре в циферблата. Амфибията е много запазена и дава добра точност.
Всъщност за втори път виждам такава Амфибия. Стига да не е една и съща, защото и първият път и сега, когато я купих, беше в ОЛХ.
Всъщност за втори път виждам такава Амфибия. Стига да не е една и съща, защото и първият път и сега, когато я купих, беше в ОЛХ.
Има история този циферблат,но не мога да я открия в момента.Та тази рисунка нарисувана на ръка се срещала доста на циферблати по съветско време (имаше показани,част от тях дори само с молив,други много по-детайлни от тази).Върбан беше говорил за някаква мода при уволнението на войниците-може да е от тях да е тръгнала.Идеята допаднала на дизайнерите и в по късно време се появява вече заводско изпълнения.Спомням си,че имаше спорове около това,обаче.
Една и съща е тази от ОЛХ.Беше я спрял за известно време продавача.
Една и съща е тази от ОЛХ.Беше я спрял за известно време продавача.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Ето тук писах за ДМБ: viewtopic.php?f=55&t=217&start=1580#p36700" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е (била е )Амфибия и трябва да стане отново. Потопена в стар леген със разни железа машината не става, но имам ще трябват цифер, безел, ремонтуар и заден капак. Основния проблем обаче си е цифера какъв да бъде. Като оригиналния няма, но мога да намеря бързо зелен със парашути и черен танкистки, ама не знам, може някой да предложи нещо по интересно. Събирам мнения............

Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Да поръчаме от zenitar?
Някое и друго циферблатче, стъкло, безел, уплътнения или коронки/ремонтуар ще бъдат добре дошли за много хора. Нали оригинални части се водят пак са мераномски т.е. чистополски?!
Някое и друго циферблатче, стъкло, безел, уплътнения или коронки/ремонтуар ще бъдат добре дошли за много хора. Нали оригинални части се водят пак са мераномски т.е. чистополски?!
- sharky1973
- Напреднал
- Reactions:
Аз съм "За"atanweb написа:Да поръчаме от zenitar?

Бих взел няколко неща.
Някакви Амфибии

Руснаците за такива казват : "Муха ни сидела"
По-голяма част от снимките са на "продавача" ,че на лампа хич не мога да снимам (не ,че на дневна светлина мога
).А такива часовници намира май само един наш познат ....Митака.
Чак сега забелязах,че има разлика в дебелината на полираните и другият тип каси при осем ъгълните модели.

Руснаците за такива казват : "Муха ни сидела"

По-голяма част от снимките са на "продавача" ,че на лампа хич не мога да снимам (не ,че на дневна светлина мога

Чак сега забелязах,че има разлика в дебелината на полираните и другият тип каси при осем ъгълните модели.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Гледам тук "някакви Амфибии" , ама как така изведнъж и ти да ги почнеш. Уж не ти бяха много симпатични.
Страхотни са Роска! Браво,браво! мммм чудни.
А за дебелината си представям, че всички каси първоначално произведени са тип с лъчи, пък после за другите минават на престъргване и затова са по тънки. Аз лично харесвам лъчевите повече.
Поздравления!
Страхотни са Роска! Браво,браво! мммм чудни.
А за дебелината си представям, че всички каси първоначално произведени са тип с лъчи, пък после за другите минават на престъргване и затова са по тънки. Аз лично харесвам лъчевите повече.
Поздравления!
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Не се бъркам ами гледам да те объркам. ;)
Толкова време не си показвал нещо ново от тях, че се зарадвах, че си се отказал и ще има повече оферти да си ги къткам под възглавницата и да сънувам пясък и вълни.
Толкова време не си показвал нещо ново от тях, че се зарадвах, че си се отказал и ще има повече оферти да си ги къткам под възглавницата и да сънувам пясък и вълни.
Полираната как я вкара при истинските? 

Заради капака на латиница ли?Проверено
:
http://forum.watch.ru/showpost.php?p=29 ... ount=18594" onclick="window.open(this.href);return false;
Знаеш ли го този колега от watch .ru - amil51?Има поне 1000 амфибии.Почти само това купува.
Кой и защо ще вземе да сменява капака на чисто нова Амфибия.
Ако това имаш предвид ,де

http://forum.watch.ru/showpost.php?p=29 ... ount=18594" onclick="window.open(this.href);return false;
Знаеш ли го този колега от watch .ru - amil51?Има поне 1000 амфибии.Почти само това купува.
Кой и защо ще вземе да сменява капака на чисто нова Амфибия.
Ако това имаш предвид ,де

Чудя се чак пък такава разлика ли да имат в дебелината!? Никога не съм обръщал внимание.