Та да минем на търсенето:
1) за едно Seiko 7009 по заден капак 7009-3170(А2) ще ми е нужен циферблат и секундна стрелка...или пък за друг подобен модел, защото съм почти на 100 % сигурен че същия много трудно ще намеря, циферблат и комплект стрелки. Купих го на ниска цена и изобщо не се замислих за липсите, зарадвах се на машината, понеже ще ми е първото Сейко, но реално след като машината вече тръгна и работи добре (остава единствено да огледам ротора, който също не работеше, но мисля че ще стана и той) се оказа че това ми е по-големия проблем

2) изобщо не е толкова спешно, един циферблат за дамска Чайка на 1601А. Позлатена е, май само Au, но цялостно е в добра кондиция. Интересното е че циферблата направо се отлепи, ама наполовина..сякаш е някаква лепенка.. Иначе механизма тръгна и на друг циферблат към момента работи точно. Имам други циферблати, ама не са за този корпус, та ми се иска да го направя като хората....
3) Каса за тоз Мир..не съм сигурен но мисля модела е и с позлатена и със бяла (или така излиза в интернет) Не държа да е идеална, циферблата също не е най-доброто, и въпреки че е правен, все пак е направен максимално добре (според мен) и ми се иска да го окомплектовам. Рементоар също му е нужен, но мисля че е съвместим с Vostok 2209 (или греша), така че ако е съвместим, мисля че имам.
Ами това е към момента, ще чакам инфо на ЛС. Oт Стара Загора съм, но май няма колеги наблизо освен varban, така че ще ходя до куриера.
Благодаря за помощта на всички.