http://auction.bg/A2194823-" onclick="window.open(this.href);return false;Арнаудски_Кремъклия_Пищоф_Автентичен
Защо да го правите човека на маймуна? Всеки продава на каквато желае цена и нйкой не е длъжен да купува. Има хора, на които това е стилът на продажба в ибей. Слагат нереално високи цени и чакат някой да започне пазарлък.Seikosha написа:Не знам дали му е подействало писмото на Сейкошата,понеже не съм погледнал повече обявата,но отговорът на Дед мороз беше "Гледай своя работа"след което пък аз му написах,че ако не си оправи обявата,ще го направя на маймуна пред целият свят. Чак после видях,че човекът има доста продажби,коректен е и явно използва "Европейска" регистрация,няма лошо,щом е оправил десетичната запетая,ще му пиша ,че свалям вендетата
![]()
Наистина смятам ,че е техническа грешка, на всеки може да се случи,дори и на някой пловдивчанин,варненец или на някой от Хасковски окръг ( дърти каракуди има по тия места) ,те там софиянци не продаватам вместо "Гледай своя работа" можеше да отговори: "Благодаря колега,за сигнала. Сбъркал съм и ще го оправя." и туй то,а не да влизаш в устата на "медиите" и да се правиш на "Еж ми гъза"