Организирана поръчка на части.
Re: Организирана поръчка на части.
А ние как и кога да ти изпратим парите колега atanweb?И много благодаря че се нагърби с цялата работа.По възможност ако има следващи поръчки пак бих искал да участвам.Поздрави.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Моля, но нека първо нещата стигнат до край, едва в началото на поръчката сме.pecov3 написа:А ние как и кога да ти изпратим парите колега atanweb?И много благодаря че се нагърби с цялата работа.По възможност ако има следващи поръчки пак бих искал да участвам.Поздрави.
Паричките ще ми ги дадете когато ви изпратя нещата т.е. с наложен платеж.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Преведох паричките. заради курса на купува продава $$ има още 4лв. над крайната сума, ще ги разпределя и тях по процент на участие.
Очакваме новини от UA и референтен номер на пратката.
Очакваме новини от UA и референтен номер на пратката.
Ах как ме е яд :evil: От доста време търся такъв Следващия път дано успеяatanweb написа:общо 481 гр. = $58,77 ~ 91лв.
тъй като мераклия е избрал само една позиция и тя е била в търг който е завършил, то неговата поръчка отпада.
Точно такъв ли търсиш? Жълт или бял?
Поздравления за atanweb за сериозното отношение към идеята!
Със сигурност ще поръчам пак ако става работата. Бих искал да купя и коронки за Амфибия и Командирски ако има откъде.
Поздравления за atanweb за сериозното отношение към идеята!
Със сигурност ще поръчам пак ако става работата. Бих искал да купя и коронки за Амфибия и Командирски ако има откъде.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Аз при предния път като взех от Liudmyla имаше и коронки за командирски. Пристигнаха и аз в друга тема по-стара ви се оплаках, че са по-къси от оригиналните.В последствие си мисля, че те са за кадетските командирски. Аз нямам кадет и няма как да разбера, а докато разбера унищожих едната за да видя дали може да ползвам само шапката и да сменя ремонтоара, оказа, че не успях, само счупих ремонтоара. :? След сериозна намеса тип nevenbekriev и виш пилотаж от неговото творчетво може и да стане ама дали си заслужава.
Та трябва да се внимава какво се поръчва.
Та трябва да се внимава какво се поръчва.
[quote="3017"]Точно такъв ли търсиш? Жълт или бял?
Жълт но със същия натпис не като тоя http://auction.bg/item.php?id=918691" onclick="window.open(this.href);return false;
Жълт но със същия натпис не като тоя http://auction.bg/item.php?id=918691" onclick="window.open(this.href);return false;
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Имаме раздвижване по темата, изпратен ми беше референтния номер.
Ако всичко е както предния път в средата на другата седмица ще ме очаква международна пратка в пощата.
Ако всичко е както предния път в средата на другата седмица ще ме очаква международна пратка в пощата.
Чакам с нетърпение 

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Поръчката е вече в България, доста се забави в Киев но до края на седмицата е при нас.
Значи не било толкова трудно. Сега ще се отприщим да поръчваме 

Колега atanweb започвай раздаването.