Реших и аз да покажа някои неща, който съм успял да пооправя и да събера в нещо като сбирка. Изобщо не го наричам колекция, защото според мен за да е колекция едно нещо първо трябва да държиш много на качеството, а нещата които аз ще пускам, са купувани в 98 % от случаите като "неработещи" "за части" и т.н. и не е толкова защото не мога да купя 50 работещи които да пусна и да сменя стъклата, колкото че за мен има нещо стойностно в това да направиш от нещо не работещо, на еди си колко си години, нещо работещо, да подобриш вида му колкото може и т.н.
Със сигурност почти всичките часовници имат кусури: примерно не винаги сменям стъклата, ако са пукнати, ами само ги полирам, циферите не са идеални (и даже някои може да хвърлят такива цифери), сигурно има и "кюфтета", но въпреки всички забележки, мен ми допада това което върша, станало едно от хобитата ми (понеже имам и други) и те така общо взето.
Ще пиша на всеки модела и механизма на кирилица и латиница, защото така по-лесно ще се намерят с Гугъл, нещо което на мен много ми помага когато аз търся за определен часовник, и се надявам да е полезно и за други хора.
Приемам всякакви коментари, без значение дали положителни или отрицателни и се надявам снимките да ви допаднат поне малко и да не загрозяват много форума, тъй като има Колекции който наистина са достойни за възхищение, че и за приятелско завиждане

Да започваме със снимките!