Нови придобивки
Re: Нови придобивки
Е , ние не сме като тебе- да ти идват на крака да ти носят часовниците, та даже да те молят да ги вземеш. 

-
- Moderator
- Reactions:
Преди ходех почти всяка обедна почивка, но напоследък обедната бира взе да ми се услажда и се мяркам веднъж на една-две седмици. Напролет, като стане време да боря затлъстяването, пак ще стана редовен.
^Ей ти си бил жив бе!! Де се загуби толкова време?
-
- Специалист
- Reactions:
шерше ла фам - французите казват търси жената Кое е нещото което може да отклони нормален човек от хобито му за дълго времеomegaqq написа: Де се загуби толкова време?

Много ми харесват на Победата стрелките, типични military.
На мен цялата Победа много ми харесва
При осветяване на часовника,маркерите и стрелките светят доста ярко след това на тъмно.Дали не са от "излъчващите"?По това ,че няма дата на механизма следва да е след 1960г.Тогава използвали ли са радиоактивни светомаси?

Поне това , което съм чел, че от звънящия фосфор са използвали до края на 50-те години.
Наистина за завиждане! :roll:
Супер е.
Днес си купих три часовника, които от пръв поглед ме грабнаха. Снимката е много зле, часовниците са много добре запазени. Ракетата е почти нова няма никъде износване на позлатата и циферблата е много добре запазен. Победата е с много интересен циферблат и е запазена. Нямах рухла и реших да си взема една да си имам. Стъклото е зле, но все пак е оригиналното и за това ме радва.
Поздрави на всички!

Поздрави на всички!

Ракетата наистина е много добра. Браво!!!
-
- Специалист
- Reactions:
блазе ви Всички докопвате прекрасни часовници а аз скляпам За такива бих вдигнал мизата от 2 на 5 лв и от сърце дето се казва А то при мен сушаво Мъкнат само боклуци които ако ремонта им отнеме повече от 5 минути почвам да се нервя