Петък и е 13. Днес за трети пореден ден ,на стенда за тестване ще виси едно симпатично стоманено дресче,с чудесно тупкащо сърчице ЕТА 2370 Засега е в хронометричните граници от 5-6 сек.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "
Seikosha написа:Петък и е 13. Днес за трети пореден ден ,на стенда за тестване ще виси едно симпатично стоманено дресче,с чудесно тупкащо сърчице ЕТА 2370 Засега е в хронометричните граници от 5-6 сек.
ЧЕСТИТО радвам се ,че е в тебе щото го бях фиксирал, ама чак вчера се опаричих и нямаше как да се класирам тогава.....
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
Това си е Ракета "Бином" 3056А, ама след като я водих там, където е правена. В музея на ПЧЗ нямаха такава, ма не предложиха некоя амфибия за трампа и за да не съм валат, и подбрахме правилен каиш:
Беше на московско време, та я дръпнах един час назад и по този повод я снимах Докато ровех да я намеря, излязоха и малко инструменти.
Благодаря,
Нямах търпение и го снимах малко след като го взех. Трябва да се поизчисти по ръбовете и леко полиране на плексигласа. Часовника работи прилично за сега т.е. няма фрапиращи отклонения. бърза с 9с. за 6ч. Не знам каква е историята на часовника и дали е ползван ежедневно. Ще го понося и ще наблудавам дали ще се промени работата му.
varban написа:
Това си е Ракета "Бином" 3056А, ама след като я водих там, където е правена. В музея на ПЧЗ нямаха такава, ма не предложиха некоя амфибия за трампа и за да не съм валат, и подбрахме правилен каиш:
....
Сега вече разбрах защо си взел каиша. Имах съмнения, че ще е някъква пародия, но напротив. Страхотна е!
Ще чакам да снимаш хронографа по-така
Сега от черна завист не мога да пиша
Майтап, разбира се, радвам се за теб
Тренирай се на дамски, щото сигурно ще иска профилактика
Колкото за воденето на Ракетата в ПЧЗ, имам и снимки. Ама още не съм ги разгребвал.