Темата е за 3056А.
Fixed: viewtopic.php?f=104&t=2576&p=23937#p23937" onclick="window.open(this.href);return false;atanweb написа:Тези пояснения са много полезни трябва да ги сложим и в друга тема за да не се търси след време тук в многото други съвети от теб.
Ето ти сеанс на едновременна игра:stepona555 написа:Търкаля ми се тук една Ракета дето ту тръгва ту спира , досега и прощавах ама след такова ръководство , часовете на тоя свят са и преброени...
Какво е рам, ми е трудно да кажа, но прилича на блек рам, а рома освен за дегустация става и за пиенеstepona555 написа: ... обърка рама с рома ...
Да и понякога ти спасява живота от оводняване , веднъж попаднах на място където бирата беше по 5 лева ,водките и др по 40 бутилката , само ром имаше всякакъв по 9 10 лева , много куба либре изпихме ,само вместо кола , с бираomegaqq написа:Какво е рам, ми е трудно да кажа, но прилича на блек рам, а рома освен за дегустация става и за пиенеstepona555 написа: ... обърка рама с рома ...![]()
....
viewtopic.php?f=55&t=1685&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;Seikosha написа:Начина на изказ,силно ми напомня на първите постове на Върбан наш![]()