Хубав часовник.

Не ми се търси ама имаше снимки и с тая марка , всекидневен дето ги подарява на трудещите се, като ходи на срещи .Seikosha написа:Туй е хубаво. Туй ми харесва. icon_clap Таман за моя асигматизъм е![]()
Баш такъв товариш Путин не носи,гледах му саатите ,под 10.000$ няма на китката си. Виж Медведев е по-скромен, ма то е разбираемо, не може да се катери върху бащицата.![]()
п.п. Да го покажеш и вътре кво има.
Seikosha написа:Туй е хубаво. Туй ми харесва. icon_clap Таман за моя асигматизъм е![]()
Баш такъв товариш Путин не носи,гледах му саатите ,под 10.000$ няма на китката си. Виж Медведев е по-скромен, ма то е разбираемо, не може да се катери върху бащицата.![]()
п.п. Да го покажеш и вътре кво има.
И аз харесвам А 10 ама първо кола за дъщерята , и двете са в един ценови диапазонSeikosha написа:И аз мисля,че SW200 най-малкото не е по-лош от ЕТА Прави се с по-модерна производствена линия и технологии,докато 2824 си е от 1970г. Хубав е, запазен и хич не са евтини, от 130 гущера нагоре, ма щом един 2130 seagul e 80-90 зелени кинта ,кво да се чудим. Аз лично харесвам повече Soprod A-10
Антирефлекса ли? Може и се нанася. Ама местата, които могат да го нанесат, не са много никак, от думата хич. В другия форум trk2 беше направил тема за антирефлексното покритие: http://www.strelki.info/viewtopic.php?f ... 8&start=40" onclick="window.open(this.href);return false;stepona555 написа: А всъшност това покритие може ли да се нанасе на стъклото или се получава при изработката :idea