На ръката на Плевнелиев при полагането на клетвата видях че е с правоъгълен часовник Аз имах 15- тина но с пролетното разчистване си оставих само 8 бр Анкре,Еуса,Кано,Оттимо,Берг ,Стова,Ексита и една Сима която очаква да я ощастливя с нова ос на баланса Кал 335 е и купих досега няколко на сляпо но се оказаха всички с един и същи дефект Нещо да кажете във връзка с темата Сина ми например е с крайно негативно отношение към такива и досега не съм му пробутал нито един, но на мен ми харесват, въпреки нулевата им водоустойчивост Нося си по някой за да не се обидят че ги пренебрегвам
Симата за ос в изчаквателна позиция Калибър 334 и 335 осите са еднакви Ето и едно Липче с перфектна стом каса и работещ механизъм но си няма личице О т години по всички ебаи търся безуспешна машина подобна за Сима на която липсва читава ос
Много са елегантни тези часовници. Не знам какъв ти е стилът на обличане, но те не вървят с какво да е.
Гледах преди време някъде в нета реклами на първите Лип с такъв механизъм - обясняваха, че така 15% по-големи по размер мостове и колела можели да се вкарат в по-малък като обем корпус.
Lip-а трябва да е T18, прототипа на Руските Звезда.
Имам някакви такива, ще погледна да видя. Само ос за Сима ли ти трябва? http://forums.watchuseek.com/f11/fans-l ... 16703.html" onclick="window.open(this.href);return false;
И като стана въпрос за правоъгълници, търся части за такава машина, готов съм да се бръкна по дълбоко
Да и ос само ми върши работа понеже имам 3 и всички със счупени оси Имам и Звезда като на снимките - мъжки размер но за нея ще търся и цифер и читав корпус Не съм се ровичкал по руските сайтове макар че руския ми е като трети майчин Там сигурно бих могъл да намеря В аукциона има една Сима но и тя е за ос
Лонжин имат серия за правоъгълници наречена Доктор ватч Като се има в предвид че доколкото съм запознат титлата доктор е по висока от професор по западните ширини предполага се че се носи с костюм Аз с вратовръзките приключих като свалих фуражката а то беше отдавна Може и да греша за докторските часовници Например джобните часовници на немски е -ТАШЕНУР- и по аналогия мисля че на турски би трябвало да е - ТАШАКСААТ- и има резон в това защото действително стои близо до яйцата
Сетих се че немците им викат -КОКТЕЙЛ УР-миналото лято на Ивайловградския като кепчосвах един шаран се наложи да бръкна във водата а бях именно с такъв и германеца ми показваше челото и повтаряше нещо от рода на ДУБЕ ШВАЙН- после на гугъла като се върнах разбрах че ми е викал свиня ама си беше заминал вече
Здравей колега, не зная дали ще те интересува но имам отскоро един AMYC със същия механизъм реф.№ 334 не работи понеже някой като се е опитвал да оправи избързването му е набрал пружината на баланса но това е поправимо според мен, и доколкото забелязвам се интересуваш от ташаксаати имам също така един механизъм със порцеланов цифер в отлично работещо състояние, ако имаш интерес бих помолил някой да качи снимки защото аз още не умея, пиши тук или на мейла
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
а не мога ли да се възползвам от предлаганата помощ но за ос на Омега 265 кал За КУМА не си заслужават усилията а и е голяма вероятността да намеря със здрава машина друг часовник Все пак в България са били масови