Купувам!
Купувам!
Здравейте, приготвил съм 50лв. за харчене. Интересувам се от руски автомати(и не само), главно за почистване или стъкло. За предпочитане позлатени. Целта ми е поне два-три броя. Очаквам вашите предложения тук, в темата или на мейла ми - toon1988@abv.bg
Re: Купувам!
Здравейте,за 50лв два,три руски автомата позлатени!!А дано ама надали
Но който търси намира,успех и добре дошъл.

за 50лв. и снимка няма да почучите на часовника..мераклия написа:Здравейте,за 50лв два,три руски автомата позлатени!!А дано ама надалиНо който търси намира,успех и добре дошъл.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Да бе ;) Снимки - хич без пари. Нали за това е форум 
Замислих се, ама аз не мога да извадя снимка на позлатен руски автомат, който да върви. Заготовки - три-четири, но никой от тях не става без мъки.
И още едно: даже и да цъка този автомат, все ще има нещо да му се прави. А профилактика на автомат е по-скъпа. Съмнявам се, че 50 кинта ще стигнат за една заготовка плюс ремонт с профилактика.

Замислих се, ама аз не мога да извадя снимка на позлатен руски автомат, който да върви. Заготовки - три-четири, но никой от тях не става без мъки.
Два или три няма как да станат. Вярно е. Само каса върви двайсет-трийсет лева, заради презрения метал :(мераклия написа:Здравейте,за 50лв два,три руски автомата позлатени!!А дано ама надалиНо който търси намира,успех и добре дошъл.
И още едно: даже и да цъка този автомат, все ще има нещо да му се прави. А профилактика на автомат е по-скъпа. Съмнявам се, че 50 кинта ще стигнат за една заготовка плюс ремонт с профилактика.
Колега, и аз чакам един месец снимка от вас:dimko1 написа:за 50лв. и снимка няма да почучите на часовника..мераклия написа:Здравейте,за 50лв два,три руски автомата позлатени!!А дано ама надалиНо който търси намира,успех и добре дошъл.
viewtopic.php?f=14&t=1664&start=40#p48977" onclick="window.open(this.href);return false;
Извинявам се за офтопика.
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

- the collector
- Специалист
- Reactions:
За "поне 2-3 броя" позлатени автомати аз давам 60 лева! 
Държа позлатата да е на 100% запазена и касите най-много да се нуждаят от почистване. Машините да са надлежно профилактирани и да дават отклонение не по-голямо от 5 секунди на 24 часа. Стъклата ако са издраскани, ще моля в пратката да са сложени чисто нови и аз ще си ги подменя. Предложения и снимки отправяйте на лични съобщения във форума или имейл ilievandrey@yahoo.com.
п.п. разбира се, куриерските разходи да са за сметка на подателя

Държа позлатата да е на 100% запазена и касите най-много да се нуждаят от почистване. Машините да са надлежно профилактирани и да дават отклонение не по-голямо от 5 секунди на 24 часа. Стъклата ако са издраскани, ще моля в пратката да са сложени чисто нови и аз ще си ги подменя. Предложения и снимки отправяйте на лични съобщения във форума или имейл ilievandrey@yahoo.com.
п.п. разбира се, куриерските разходи да са за сметка на подателя
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
-
- Специалист
- Reactions:
Уфф, тоя капитализъм разказа играта на всички часовници с "антиалергично" покритие на касата
Спомням си едно време почти всеки човек около мен носеше позлатен часовник, а никога не ми е правило кой-знае какво впечатление, че да си викам: -- лелеей злато!
Или ако съм намирал някаква ценност в златото, то е било като технически ценен метал и нищо повече.
И при вас ли е било така?
Колкото до обявата - не разбрах за 2 или за 3 бр. автомати се предлагат 50 лв? ;)
- защото едното е по 25 лв. на часовник, а другото по 16.66 - има разлика.. ;)
p.s. А един циганин на битака ме гони наскоро с едни позлатени каси: - колко даваш? - Ама нищо не му офертирах, а и не го и питах колко им търси. -- Това, защото ги огледах с интерес - а просто ми беше любопитно какво означава AU9 - та сега се сетих да попитам, вие виждали ли сте AU9?
Спомням си едно време почти всеки човек около мен носеше позлатен часовник, а никога не ми е правило кой-знае какво впечатление, че да си викам: -- лелеей злато!
Или ако съм намирал някаква ценност в златото, то е било като технически ценен метал и нищо повече.
И при вас ли е било така?
Колкото до обявата - не разбрах за 2 или за 3 бр. автомати се предлагат 50 лв? ;)
- защото едното е по 25 лв. на часовник, а другото по 16.66 - има разлика.. ;)
p.s. А един циганин на битака ме гони наскоро с едни позлатени каси: - колко даваш? - Ама нищо не му офертирах, а и не го и питах колко им търси. -- Това, защото ги огледах с интерес - а просто ми беше любопитно какво означава AU9 - та сега се сетих да попитам, вие виждали ли сте AU9?
Абе излизат на тея цени, ама не и тук. Не че се хваля, ама наскоро си купих 2 амфибий, работещи, по 5 лв броя. Като остане време ще ги снимам:)
То си е за хвалене вече...
за 50 лв. часовникаря ще ти се изсмее само, и няма да ти погледне часовникаvarban написа:Да бе ;) Снимки - хич без пари. Нали за това е форум
Два или три няма как да станат. Вярно е. Само каса върви двайсет-трийсет лева, заради презрения метал :(мераклия написа:Здравейте,за 50лв два,три руски автомата позлатени!!А дано ама надалиНо който търси намира,успех и добре дошъл.