Циферблат за бял часовник е най трудно за намиране от каквато и да било част. От жълта каса да е, има хиляди.
Ама на Амфибията примерно, какво да й стане, че на някой да му остане циферблата
А за такъв Полет и аз търся.
Ти не се отказвай де
Така е,но аз да си кажа ;) някой от вас ще види и ще се сети,че търся.За полета ми трябва да си събера един дето аз съм му боядисвал цифера,ще слагам квадратен циферблат на кръгла каса а востока искам да го събера оригинал.
kapkan написа:Не,от аукциона,мързя ме да го снимам. Ще го снимам,че е с друг ринг и имам съмнения за ринга
В аукро-то бях гледал рем. комплект за такава, имаше и циферблати отделно , но за там сигурно трябва да говориш с колегата, който правеше организирана поръчка за части.
Хм, то за аукро--то (ua) е интересно а сега ще търся съмишленици за други руски части. на мен ми трябва циферблат за Амфибия и мисля, да поръчвам от зенитар. При него има безели, стъкла, коронки/ремонтуар, уплътнения, верижки, каишки и др. за Восток.
Ще пусна тема скоро.
Колега atanweb, не ме пропускаи за поръчката. .И ако е удобно дай някои линк за рез. части за Восток,откъдето евентуално ще пазаруваме.Благодаря и поздрави.