Некоректен продавач

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
rosen_er
Специалист
Reactions:

Re: Некоректен продавач

Мнение от rosen_er »

Аз за това се колебаех за вот.Какъв е смисъла, след като просто сменят "кожата" ?
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Информирай администратор ако си смени ника, редно е да вземат мерки. Ако решат все пак че е некоректен, е възможно и да ти изтрият отрицателния коментар.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Бе не трябва да си мълчиш,поне други да внимават.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Да,убедих се в това.А отрицателния коментар в момента не ме притеснява.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Набивай му червения картон и готово!!!
Колкото до Амфибия "Пустинен щит", Колаксъзов продава такава автоматик, но цената му е съвсем различна...
.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Тя работата стана ние да му продаваме :mrgreen:
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

DHM написа:Набивай му червения картон и готово!!!
Колкото до Амфибия "Пустинен щит", Колаксъзов продава такава автоматик, но цената му е съвсем различна...
Нещо ме съмнява неговата - стрелките са като на командирски,машината е 31 камъкова....
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

3017 прав си :mrgreen:

Роска, виждал съм часовника, но не съм обръщал чак такова внимание. Аз купих една такава NOS от човека (не Колаксъзов, а друг) и ме интересуваше тя, автоматика само бегло го погледнах, така че не мога да коментирам.
.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Имам известен опит с Аукцион бг и съм се натъквал на всякакви откачалки Един такъв е TAIHO Печели Ракета за 0,22 стотинки иска опция отвори и дори се обажда да го изпратя с не завинтен капак за негово улеснение след което го връща От цялата история влизам вътре с 9 лв транспорт Приех го нормално и не сложих отрицателен но сложих забрана Като правеха промени в сайта без да се усетя са се изтрили забранените и същия отново печели Ако не го пратя- лошо ако го пратя- пак И историята отново се повтори и пак платих двустранен транспорт В аукциона и купувам и продавам и от двете гледни точки ще кажа че никога не съм искал опция отвори При ясни снимки разбиранията са ми че няма какво да гледам а и да съм гледал мислил и питал предварително При всички други случаи администраторите са длъжни да се намесват в защита на купувачите особено при разлика от действителността Изобщо не се колебая да слагам негативи със всички последствия- обикновено отвръщат със същото За непотърсена не пиша негатив но слагам забрана Имайте в предвид че там се подвизават двама серсемина които наддават просто за удоволствие Питал съм един от тях защо го прави а той отговаря че било тръпка като риболова
Аватар
мераклия
Напреднал
Reactions:

Мнение от мераклия »

Ще споделиш ли кои са наддаващите , да се пазим от тях :roll:
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

мераклия написа:Ще споделиш ли кои са наддаващите , да се пазим от тях :roll:
лесно ще ги познаеш На всяка манджа са мерудия а рейтинга им нисък ,демек наддават но се опитват да отгатнат каква цена ще достигне така че те да не го вземат Ако се случи пък обратното ти пишат едно че се опитвали да ти помогнат и да не забравиш да им сложиш добър отзив Вече престанах да обръщам внимание на такива неща а си давам максимума който съм решил и ако го взема добре а ако не -още по добре
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

sheretudis написа:В аукциона и купувам и продавам и от двете гледни точки ще кажа че никога не съм искал опция отвори При ясни снимки разбиранията са ми че няма какво да гледам а и да съм гледал мислил и питал предварително При всички други случаи администраторите са длъжни да се намесват в защита на купувачите особено при разлика от действителността
Имам две сделки (един дамски часовник за проба и едни механизми)за мен,още две за колега.Всичките бяха от София ,за дребни суми,с предаване на ръка.Не бих приел без опция отвори,освен ако не е от някоѝ ,на коѝто имам доверие-човек от форума например.Случката с Амфибията показва ,че е необходима такава опция според мен.А как се осъществява връзка с администратор ?
П.П. Току що видях,че е 2012 е пуснал нова обява за Амфибията,този път със снимки на тази която ми беше пратил
http://auction.bg/item.php?id=1165019" onclick="window.open(this.href);return false;
и това което мислех че купувам
http://auction.bg/item.php?id=1153921" onclick="window.open(this.href);return false;.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Определено има разлика!

За връзка с администратора тук:
http://auction.bg/contactus.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Има отдел "Некоректни потребители"
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

И финала на историята:

"Здравейте,

по преценка на администратор, неправомерно поставеният ви отрицателен рейтингов коментар е премахнат.

Благодарим ви, че се свързахте с нас.

Поздрави.
http://auction.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;"
Аватар
iivetsa
Напреднал
Reactions:

Мнение от iivetsa »

rosen_er написа:И финала на историята:

"Здравейте,

по преценка на администратор, неправомерно поставеният ви отрицателен рейтингов коментар е премахнат.

Благодарим ви, че се свързахте с нас.

Поздрави.
http://auction.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;"
Ха сега де!?Какво излезе накрая,че ти си крив :lol: !?Много неадекватна реакция от страна на auction.bg по мое мнение!Не знаех,че админа им има и такива права?А ако някой му е по симпатичен,дали може да му слага положителни коментари :D !Това направо не е за вярване,жалка и смешна работа!
http://iivetsa.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bladeforum.bg/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
kama collector 88
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”