Изгледах го целия, на места връщах
Уставна работа!
Пружинките на накладните камъни на анкерното колело - и двете свалени, и двете сложени, нито една счупена, нито една загубена! Веднага вземам на въоръжение методиката на слагане! Свалям ги по друг начин - в бензин. Тогава не скачат
Темпът на сглобяване е много добър, и техниката - също. По-добра е от мойта, така че имам от какво да се поуча.
Трябва да дам посекундни линкове към избрани места в Бойния устав.
Ред за сглобяване - ами не по-лош от този, който аз спазвам. Свобода на въртене на ангренажа - проверена. С побутване на барабана. Това е алтернатива на крушата. И не е по-лоша.
Има възможност да се провери Q-фактора на баланса - преди поставяне на анкерната вилка! Тогава може да се подбере пластинката под моста на баланса, ако е необходимо.
Методическа грешка - цапфите на анкерната вилка на този механизъм не е необходимо да се смазват. Обратното - вредно е. Ако трябва да се защитят от корозия, по-добре е с цапфата да се пробие навлажнена с масло мека хартия или сърцевина от бъз, слънчоглед и подобни материи. Смазване на цапфите на анкерната вилка - от Молния нагоре. Даже Сейковците, на които производителя препоръчва мазане на цапфите, аз ги правя без смазка. Само с пробождане.
А палетите обратно - трябва да се смазват.
Но това е така - не че е дреболия, ама не засенчва блестящата работа!
И е първи клип на форума!
Пак повтарям - ЯКА РАБОТА!
БРАВО!