"Няма запазена цена" означава че няма запазена цена. Ако е неуместно, нека бъде отстранено, просто подвеждащото, привличащо внимание заглавие ми напомня на продавачите от olx които слагат цена 1 лев + договаряне, за да може обява на часовник за 120 лева да излиза най-отгоре.Seikosha написа:На този редкаж какво не ти харесва,че си го сложил в тази тема?
Не е така и не важи за всички! Пускам хубави и много редки неща от 1 стотинка без запазена цена и не манипулирам никога аукциони по никакъв начин! Купувачите оценяват това и никога не увисват нещата ми.blight написа:"Няма запазена цена" означава че няма запазена цена. Ако е неуместно, нека бъде отстранено, просто подвеждащото, привличащо внимание заглавие ми напомня на продавачите от olx които слагат цена 1 лев + договаряне, за да може обява на часовник за 120 лева да излиза най-отгоре.Seikosha написа:На този редкаж какво не ти харесва,че си го сложил в тази тема?
Ако е така, греша. Нека коментара бъде отстранен.stonedead написа:Точно. Ниска запазена цена. Другото е БЗЦ.
Всеки си има глава на раменете, не казвам че продавача е направил нещо конкретно.Seikosha написа:Абе,който иска така да продава. Въпросът е ,че според мене обявата от където тръгват нещата е съвсем лоялна и такива непремерени постове в часовникарски форум,могат да имат лоши последствия за продавача,без да е виновен. Така ,че в тая тема - умната и с акъл.