За съжаление нямам... копувах го преди доста време. Циферблата имаше окислено между 2 и 5 часа и беше с повреден осцилатор, механизма беше без фиксиращи скоби и т.н. Доста време събирах части от тук и там, но накрая проекта е завършен. Струва ми се, че все още има някаква грижа, тъй като в момента му правя функционални тестове и го наблюдавам как се държи. Като че ли изостава повече отколкото е допустимо и като че ли през деня си променя показанията малко нелогично. Прилича на разбито лагеруване на барабана... ще видим, не мога да преценя, все пак сам аматьор хобист.rosen_er написа:А имаш ли една снимчица ,преди интервенциите как е изглеждал този Луч?fade написа:Петък е, отдавна не съм публикувал ... барабар Петко с мъжете.
...
Но съм много горд с тази придобивка и изгледа, който придоби.
Браво , въпреки че късно откри красотата на електричеството , май отдавна ме задмина , докато аз купувам странни механични саати .Seikosha написа:Днес с последното попълнение от преди няколко дни, легендата калибър 1377 първият кварцов часовник на Ронда със стъпков двигател 32768 Hz от 1972/3г. Кварца е на Моторола, а механизмът е втората модификация с малка разлика в бубината и е всъщност 6мес. след прототипа. И външно моделът е вторият и се е продавал с логото Ронда, моят е за немският пазар Мастер Анкер и третият съшият дизайн Ингерсол, но може да има и други с такова оформление. Състояние, точно каквито ги събирам,почти от щанда.![]()
За първи се смята ей тоя:
ти да видиш. Явно са прозрели каква ще се пръкне Чайката след 6г. и са ги изпреварили